Konačno progovorila

Evo što je Solange rekla o napadu na Jay Z-a u dizalu

Beyonce i Solange
Foto: Twitter
1/8
08.07.2014.
u 08:01

Navodi koji su se pojavili da je Solange bila pod utjecajem alkohola ili da se čudno ponašala potpuno su pogrešni, istaknuto je u zajedničkoj izjavi

Solange je konačno progovorila o incidentu koji se dogodio u dizalu.

- To je događaj koji će ostati u prošlosti i svi negativni osjećaji koje sam imala prema Jay-Z-ju su zaboravljeni. Najvažnije je da je naša cijela obitelj u redu. Sve što smo imali za reći na tu temu rekli smo u zajedničkoj izjavi i sada smo svi to ostavili iza sebe, izjavila je Solange, piše Daily Mail.

Sporni događaj dogodio se prije nekoliko mjeseci, a snimka iz dizala koja prikazuje Solange, Beyonce i jay-Z-ja u trenutku kada je sestra slavne pjevačice napala repera, preplavila je internet u trenu. Tjelohranitelj, koji se također u nalazio s njima u liftu, pokušao je zaustaviti Solange. Jay Z uhvatio je njenu nogu kada ga je Solange pokušala udariti, branio se, ali nijednom joj nije pokušao uzvratiti. Beyonce je cijelu scenu promatrala postrance.

Zašto je Solange napala Jay Z-a, vara li Beyonce ili su neki drugi razlozi "u igri", bila su pitanja koja su se počela postavljati.

Navodi koji su se pojavili da je Solange bila pod utjecajem alkohola ili da se čudno ponašala potpuno su pogrešni, istaknuto je u zajedničkoj izjavi te se dodaje kako na kraju dana brojne obitelji imaju svojih problema, a ni njihova po tome nije ništa drukčija.

- Volimo jedni druge, a prije svega smo obitelj. Mi smo ovo ostavili iza sebe pa se nadamo da će isto učiniti i drugi.'

 

>>Solange proslavila rođendan i zaručila se za svog 51-godišnjeg dečka?

>>Solange istukla Jay Z-ja zbog Rihanne?

Komentara 1

LI
liliZG
14:04 08.07.2014.

reciklaža starih vijesti????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije