ljubavna svađa

F. Muniz, zvijezda serije "Malcolm u sredini", pokušao se ubiti

frankie muniz
pixsell
16.02.2011.
u 09:49

Frankie Muniz pištolj je prislonio uz glavu i prijetio djevojci da će se ubiti. Elycia Turnbow sve je ispričala policiji, no Muniz je priču demantirao

Da je život daleko od scenarija popularnih američkih humorističnih serija uvjerio se i 25-godišnji glumac Frankie Muniz koji je slavu stekao kao naslovni junak “Malcolma u sredini”. Naime, zvijezda serije koju pratimo na RTL-u 2 nedavno je pokazala svoju tragičnu stranu u ljubavnoj svađi s djevojkom Elycijom Turnbow koja je za poznatog glumca mogla biti pogubna. Muniz je u jednom trenutku tijekom žestoke svađe prislonio pištolj uz glavu i prijetio djevojci da će se ubiti. Frankiejeva dugogodišnja djevojka sve je detalje nemilog događaja ispričala policiji, ali glasnogovornik mlađahnog glumca to je pokušao demantirati: – Nikakav pištolj nije bio uključen u svađu. Oružje je predano policiji zbog sigurnosnih razloga. Frankie Muniz nije htio njime počiniti samoubojstvo – izjavio je.

Policiju je u petak nakon svađe pozvao sam Muniz zbog bijesnog ponašanja svoje djevojke koja je počela razbijati stvari u stanu prijeteći dečku da će ga ozlijediti. Navodno su se posvadili zbog Elycijine ljubomore i nepovjerenja. Nakon uspjeha na malim ekranima, Muniz se 2008. na neko vrijeme oprostio do glume da bi se posvetio automobilskim utrkama. Dosad je sudjelovao u nekoliko njih i potpisao unosne ugovore u tom poslu. Osim talenta za upravljačem, svestrani Muniz pokazao se i kao izvrstan bubnjar u bendu You Hang Up.

Komentara 2

VA
vatra
14:21 16.02.2011.

samo dokaz da slava i novac ne donose sreću

RI
Ringo
13:24 16.02.2011.

Najbolje mu je da nađe drugu, ova je cijela u silikonima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije