Brige u raju

Fani Horvat napustila Željka Keruma?

Kerum (1)
Foto: Pixsell
1/3
30.11.2010.
u 20:35

Iako je cijela priča još uvijek na razini glasina i šuškanja do potvrde se nije moglo ni doći. Mobitel Fani Horvat, stoji u tekstu, danima je isključen, a mlada se mama ne javlja ni svojoj rodbini.

Nakon duže harmonije, u Kerumovoj kući  zadrmali su se temelji. Djevojka splitskog gradonačelnika Fani Horvat, navodno je uzela njihova zajedničkog sina i napustila voljenog Željka, kazali su Kerumovi poznanici za 24 sata.

Mama i maleni Frane iz stana na Mejama navodno su otišli još prije deset dana jer Fani nije mogla podnijeti da se Željka Keruma i dalje često viđa po noćnim klubovima, s drugim djevojkama. Iako je cijela priča još uvijek na razini glasina i šuškanja do potvrde se nije moglo ni doći. Mobitel Fani Horvat, stoji u tekstu, danima je isključen, a mlada se mama ne javlja ni svojoj rodbini. 

Da u posljednje vrijeme u zajednici Ž. Keruma nije sve na mjestu moglo se zaključiti iz njegova tmurnog ponašanja i stalne zabrinutosti. Možda se uzrok skrivao upravo u "nestanku" Frane i Fani, jer bi službeni prekid gospodične Horvat i splitskog gradonačelnika navodno stajao više od milijardu kuna.

Ključne riječi

Komentara 20

OB
-obrisani-
18:09 01.12.2010.

------------>franc je, istina, pravi pravcati rogovi a ja prvo pomislio; a koja je to rogata životinja rekoh ; da nije pavijanac ili kokodril a kad ono, malo bolje pogledah; gle nu,..rogata Keruma svašta ima na ovome svitu

OB
-obrisani-
23:41 30.11.2010.

Kerum je je*ao i od*ebao (Mislim Kerumovi novci), jer ne je*u momci nego novci. Fani bude dobila neku malu otpremninu i neki poslic, te bude ostala jedna ot tisucu sponzorusa kakvih imamo danas.

DJ
djakputnik
09:51 01.12.2010.

Pa to je kao u onoj biblijskoj priči o Samsonu i Dalili: priglupom moćniku Samsonu Dalila je odrezala kosu i uništila mu moć. Tako je i Fani svom Samsonu odrezala legendarne čuperke i Ker-umu se ruši carstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije