Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Fani Stipković obilježila važan dan u životu svog sina: 'Ti si sunce koje obasjava naš dan'

Foto: Privatni album
1/25
03.12.2023.
u 20:30

Maleni Nicolas Valentin nedavno je napunio mjesec dana, a Fani je objavila fotke sa sinčićem te pokazala kako su ona i njezin suprug za tu priliku pripremili malenu tortu.

Sportska novinarka Fani Stipković (41) proslavila je važan dan u životu svog sinčića Nicolasa Valentina, kojeg je dobila sa suprugom Fernandom Hierrom. Tim se povodom oglasila na društvenim mrežama. Naime, maleni Nicolas Valentin nedavno je napunio mjesec dana, a Fani je objavila fotke sa sinčićem te pokazala kako su ona i njezin suprug za tu priliku pripremili malenu tortu.

- U četvrtak je naš anđelčić Nicolás Valentin napunio prvi mjesec. Ti si sunce koje obasjava naš svaki dan. Volimo te neopisivo - napisala je u objavi koja je raznježila pratitelje. 

 

Fani je rodila početkom studenog, a to je podijelila i a društvenim mrežama. Par je ranije otkrio da očekuju dječaka, a maleni je na svijet stigao u meksičkom gradu Guadalajari. Fani nije krila koliko se sinu veselila.

- Život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajemo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom - poručila je nakon poroda te otkrila da je rodila u 6:48 sati.⁣

Nakon toga otkrila je i kako provode vrijeme nakon izlaska iz rodilišta te pokazala kako uživaju u pravim danima s malenim. Fani je na Instagramu pokazala kako ga mazi i ljubim, a potom i hrani. 

VEZANI ČLANCI

Fani tijekom posljednjih mjeseci nije krila koliko je uživala u trudnoći te je pokazala da je ove trenutke odlučila odugovječiti na brojnim fotografijama. Sportska novinarka početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani je tada podijelila ove vijesti snimkom sa svojim partnerom na Instagramu.

– Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je tada, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić. Na svojim društvenim mrežama otkrila je i da čeka dječaka, a ostale detalje ipak je sačuvala za sebe do sada.

VIDEO Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije