morat će seliti?

Fani Stipković pohvalila se novim poslom zaručnika i legende Reala

Foto: Instagram
1/10
18.10.2022.
u 18:21

Klub i Hierro objavili su njegovu fotografiju sa sretnom viješću, a Stipković je na svom Instagram Storyju podijelila njihovu objavu.

Novinarka Fani Stipković (40) podijelila je sretne vijesti koje je dobio njezin zaručnik, legenda Reala Fernando Hierro (54). Naime, Hierro je novi sportski direktor najpoznatijeg nogometnog kluba u Meksiku - CD Guadalajara. 

Klub i Hierro objavili su njegovu fotografiju sa sretnom viješću, a Stipković je na svom Instagram Storyju podijelila njihovu objavu. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Deportivo Guadalajara mnogima je poznat po imenu Chivas, a istraživanje u 2016. godini pokazalo je da za njega navija 44 posto svih stanovnika države. 

Inače, u kolovozu je par posjetio i Hrvatsku. Odmarali su se neko vrijeme na Ibizi, a onda je red došao i na Hrvatsku. Fani ga je prvo povela u Split, a zatim i u Dubrovnik i u njezinu rodnu Korčulu. 

Fernando i Fani upoznali su se 2019. godine, a detalje susreta ispričala je za španjolski Vanitatis.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – rekla je Fani koja ne štedi komplimente na račun svog novog odabranika. 

– Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi – istaknula je Stipković.

Fani i Fernando početkom srpnja mjeseca odmarali su na Ibizi, a prije toga novinarka je sama posjetila rodni kraj i nekoliko dana plovila Jadranom. Glasine o njihovoj vezi počele su kružiti u listopadu prošle godine, a Fani je vezu potvrdila početkom godine.

VIDEO>>Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spojimo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije