ljubav je na selu

Farmeri će upoznati zlatne djevojke, a konkurencija gorjeti od ljubomore: 'Jasno je vidljivo da je došla u lov!'

Foto: RTL
1/11
23.09.2024.
u 16:16

Sedam zlatnih djevojaka ukrcat će se u vozilo kako bi konačno upoznale svoje farmere, a uzbuđenje neće kriti! Jedan po jedan, s povezom na očima, farmeri će sjedati na vrući stolac, a iza pregrade smjestit će se i njihove dame.

Nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 21.15 sati na RTL-u, donosi još dva napeta izbacivanja. Zlatko i Željko morat će dio svojih dama poslati kući, a to im neće pasti nimalo lako. U isto vrijeme, sedam zlatnih djevojaka ukrcat će se u vozilo kako bi konačno upoznale svoje farmere, a uzbuđenje neće kriti! Jedan po jedan, s povezom na očima, farmeri će sjedati na vrući stolac, a iza pregrade smjestit će se i njihove dame.

I dok će neki biti sramežljivi i povučeni, drugi će dobro znati što žele ispitati. Ni dame se neće povući pa će farmere pokušati šarmirati humorom, znanjem o sportu, pjevanjem, ali i odabirom modne kombinacije. „Ja ako te smotam, bolje ću te smotati nego sarmu“, jedna će dama posebno oduševiti rešetanjem svog farmera.

Sve to iz publike će pratiti i ostale dame pojedinih farmera. Neke za svoj status „miljenice“ neće biti nimalo zabrinute, no neke će kipjeti od ljubomore. „Svi smo u opasnosti. Kako se upicanila, nije mi bilo baš svejedno“, obznanit će jedna dama. „Jasno je vidljivo da je došla u lov“, komentirat će i druga.

Tijekom spoja, neki će odmah ostati očarani glasom i energijom, neki će pokušati doznati što više, a neki će jedva čekati skinuti povez i vidjeti tko im je to došao. „Osjetio sam i znao sam da ću pogledati osobu koja mi baš doslovno paše“, priznat će jedan farmer optimistično.

Prve reakcije i prvi pogledi puno će toga otkriti, a novi zajednički tulum vrlo će brzo pokazati jesu li zlatne djevojke već uspjele unijeti pomutnju i očarati svoje farmere. Kako su izgledali prvi susreti i tko se već zaljubio, pokazat će nova epizoda 'Ljubav je na selu', večeras od 21.15 sati na RTL-u. Nova epizoda dostupna je i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

GALERIJA Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila

1/32
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije