Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda sapunica

Fatalni Bali-beg se oženio, pogledajte kako je bilo na vjenčanju

Foto: Youtube Screenshot
1/5
30.06.2017.
u 09:10

Glumac Burak Özçivit i njegova zaručnica Fahriye Evcen za vjenčanje su zakupili vilu čiji je najam, navodno stajao 75 tisuća eura, a na vjenčanju je bilo 500 uzvanika

Nakon tri i pol godine veze, najpoželjniji neženja u Turskoj, glumac Burak Özçivit i njegova zaručnica, njemačka glumica Fahriye Evcen jučer su se vjenčali.

Kako prenose turski mediji, par je do posljednjeg trenutka provjeravao sve detalje vjenčanja koje su dugo pripremali i na kojem su među uzvanicima bili poznati turski glumci, sportaši i televizijske osobe. Fahriye je imala dvije vjenčanice, jednu koju je nosila tijekom obreda i drugu koju je nosila tijekom svadbenog slavlja, a obje su s potpisom Raşit Bağzıbaglı. Dok je Burak, kojeg je naša publika zavoljela još kao fatalnog Bali-bega u "Sulejmanu Veličanstvenom", a sad ga gledamo u seriji "Bit ćeš moja", nosio klasično odijelo. 

Na vjenčanju je bilo oko 500 uzvanika, a ceremonija vjenčanja održala se u vili Salit Halim u Istanbulu, čiji su zakup mladenci navodno platili 75 tisuća eura. Nakon lude svadbene noći, par će se zaputiti na medeni mjesec na Maldive. 

 

 

 

 

 

ي اجمل معاريس تشوفهم عيوني😭❤. #fahriyeevcen #buraközçivit #fahbur

A post shared by Gand Tatliug🇹🇷. (@ix.ask) on

 

 

 

- ❤️❤️ #burakozcivit #fahriyeevcen #buraközçivit #dugun #wedding ..❤️❤️

A post shared by ℱahriye Evcen ∞ ℬurak Özçivit (@fbozcivit_fans) on

 

 

 

تغطية حفل زفاف النجمين فهرية افجان بوراك اوزجيفيت الصور الخاصة في اقارب العروسين وصدقائهم من غير المشاهير تجدوها في الاستوري ⁦.. . ‏⁦‪#SerenaySarikaya‬⁩ ⁦‪#KeremBursin‬⁩ ‏ #fahriyeevcen ‏#buraközçivit ‏⁩ ⁦ ⁩#burakozcivit ‏#FahriyeBurakEvleniyor ‏#FahriyeBurakWedding ‏#FahBurWedding ‏⁦#AslıEnver⁩ ‏⁦‪#ÇağatayUlusoy‬⁩ ‏#barışarduç ‏#tubabuyukustun ‏#neslihanatagül⁩ ⁦ ‏⁩ ⁦‪#muratboz‬⁩ ‏#KivancTatlitug ‏#tubabüyüküstün ⁩ ‏ ⁦‪#İçerde‬⁩ ⁩ ‏#KaraSevda ‏ ⁦‪#CesurveGüzel‬⁩ ⁩‫⁩‬ ‏#Söz ‏#İstanbulluGelin ‏‫⁩ #No309‬⁩ #حب_اعمى #الغرفة_309 #انت_وطني #جسور_والجميلة

A post shared by Aşıklar||Türkiye🇹🇷💛 (@askturk18) on

 

 

 

- ❤️❤️ #burakozcivit #fahriyeevcen #buraközçivit #dugun #wedding ..❤️❤️

A post shared by ℱahriye Evcen ∞ ℬurak Özçivit (@fbozcivit_fans) on

 

 

 

- Eveeeet .. 👰🏻🤵🏻💍❤️ - ❤️❤️ #burakozcivit #fahriyeevcen #buraközçivit #dugun #wedding ..❤️❤️

A post shared by ℱahriye Evcen ∞ ℬurak Özçivit (@fbozcivit_fans) on

 

 

 

 

 

Komentara 3

BA
barbika1
10:38 30.06.2017.

a joj koga taj turcin zanima

IM
Immanuell
13:23 30.06.2017.

Upravo to...... Može on biti lijep kao slika, odgoj mu je azijski, ponašanje azijsko, mjesto žene u obitelji je također azijsko. To nema nikakve veze s nama ni sa zapadnom kulturom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije