Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC festival

Feminnemke su već u Vodicama i na plaži hvataju preplanulu boju

Feminem
Luka Klun Pixsell
08.06.2011.
u 21:00

Vodice će ovaj vikend doslovno proključati od dobre zabave i domaće glazbe. Naime, tamo se u petak i u subotu održava treći CMC festival na koji se rado svi odazivaju

Vodice će ovaj vikend doslovno proključati od dobre zabave i domaće glazbe. Naime, tamo se u petak i u subotu održava treći CMC festival na koji se rado odazivaju svi, osobito oni izvođači, poput grupe Colonia, koji inače nisu skloni sudjelovanju na festivalima. Razlog je možda to što na događaju koji organizira prva nacionalna glazbena televizija nema napetosti zbog nagrada jer nagrada – nema. Riječ je o revijalnom festivalu diskografije kroz najnovija izdanja izvođača.

Uzbuđeni Kampanel

Većina glazbenika u Vodice stiže sutra kad je za njih organizirana konferencija za novinare na brodu na kojem će krstariti akvatorijem ploveći uz okolne otoke. No neki, poput cura iz Feminnema i Teške industrije, uranili su prije ostalih.

– Iz Umaga upravo idemo u Vodice, želimo što više dana provesti na moru! Otvorile smo sezonu kupanja i hvatamo brončanu boju za nastup. Posebno se radujemo postfestivalskom partyju koji je u Vodicama najbolji – kazale su feminnemke i otkrile da će im cijelo ljeto proći u poslu i hvatanju slobodnih dana za zabavu. Članovi klape Kampanel tvrde da za nastup u Vodicama imaju posebnu duhovnu pripremu i da će tamo doći posve spremni. A Jacques Houdek nastupit će s četiri atraktivne djevojke koje imaju sjajnu plesnu koreografiju tako da se on može koncentrirati samo na pjevanje.

Neće se samo pjevati, organizirane su i sportske igre i pregršt zbivanja, a festival se uživo prenosi na CMC televiziji. Voditeljski par prve večeri su Korana Gvozdić i Marin Tironi, a druge lijepa urednica Anja Alavanja i voditeljica Barbara Radulović.

Anja i Barbara u Vodice idu u subotu, a o izgledu se ne brinu jer haljine za nastup već su izabrale.

– Odjenut ćemo haljine kod nas relativno nove marke Sherri Hill. Moja je žarkih boja i kratka, a Anjina potpuno drugačija, duga do poda. Izgleda sjajno! – rekla je Barbara Radulović.

Ljeto na Susku u ljubavi

Neke posebne voditeljske pripreme ona i Anja ne trebaju jer su već uigran tim. Naime, poznaju se devet godina, a skupa su, među ostalim, vodile i prethodna dva festivala. Kako je Anja Barbarina urednica, zanimalo nas je kvari li im to prijateljski odnos.

– Ma ne! Anja je odlična šefica! – kazala je Barbara i otkrila i malo privatnosti rekavši da je sretna i zaljubljena i da će mjesec dana ovog ljeta provesti u obiteljskoj kući na Susku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije