Latino diva

Fenomenalnom koreografijom još jednom dokazala svoj talent

Host Jennifer Lopez performs during the 2015 American Music Awards in Los Angeles, California November 22, 2015.  REUTERS/Mario Anzuoni
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
24.11.2015.
u 07:33

Popularna J. Lo vodila je u Los Angelesu dodjelu Američkih glazbenih nagrada i odmah na početku zasjenila sve

Cijeli svijet ponovno govori o fenomenalnoj Jennifer Lopez i njenom plesačkom umijeću.

Popularna J. Lo vodila je u Los Angelesu dodjelu Američkih glazbenih nagrada i odmah na početku zasjenila sve. Počela je lagano, pjevajući svoj hit "Waiting For Tonight", no onda je rekla: – Večeras nisam bitna ja, bitna je glazba. Hoćete li plesati sa mnom?

Nakon toga je s grupom plesača plesala na sve najveće hitove ove godine – od "Uptown Funka" Bruna Marsa do Rihannine pjesme "Bitch Better Have My Money" te tako još jednom pokazala koliko je talentirana.

Inače, dvije nagrade otišle su u ruke grupe One Direction, a još su nagrađeni i Ariana Grande, The Weeknd, Nicki Minaj, Sam Hunt te Justin Bieber i Skrillex

>>Dvojnica Jennifer Lopez obara s nogu. Nećete vjerovati koliko su slične!

>>Predivne sestre Jenner zasjenile dobitnike prestižnih glazbenih nagrada!

Komentara 1

LU
Lujo123
08:11 24.11.2015.

Zakaj uz svaku od ovih "dama" nije napisana i cijena? Kak da se naše domaće "dame", zvijezdice, voditeljice, manekenke, spisateljice, pjevačice i td. orijentiraju kad tak bitan podatak niste napisali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije