Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fil Tilen predstavio svoj spot za pjesmu Džabalebaroš

Utakmice Hrvatske reprezentacije
PR
Autor
PR članak
28.09.2011.
u 09:00

Minival, zajednički projekt T-Mobilea i agencije Pepermint teži afirmaciji nove glazbene scene u Hrvatskoj te daje podršku mladim bendovima.

Jučer je u zagrebačkom klubu Pepermint, pobjednik Minivala 04 Fil Tilen predstavio svoj spot za pjesmu Džabalebaroš.
 
Slaven Berić aka Fil Tilen, rođen 12.06.1988, glazbenu karijeru započeo 2001. Muzika mu je kombinacija rapa sa funkom,ska,r'n'b u novije vrijeme sa elektronskom glazbom, d'n'b',dubstep,house, a Fil je ipak najpoznatiji po brzim rapovima (420. hr. riječi min. – 9 riječi u sec.)
 
Minival, zajednički projekt T-Mobilea i agencije Pepermint teži afirmaciji nove glazbene scene u Hrvatskoj te daje podršku mladim bendovima. Neafirmirani će glazbenici su tako ponovno imali priliku široj publici predstaviti svoj talent i umijeće.
Priliku za sudjelovanje u ovom jedinstvenom projektu dobili su hip hop, rock i electro act bandovi i DJ-i koje je odabrao stručni Minival žiri u sastavu: Phat Phillie, Ida Prester, Kristijan Frković Frx, Sanjin Đukić i Tomo Ricov.

Koncerti su se od paralelno održavali u nekoliko hrvatskih gradova, a pobjednik je bio odabran kombinacijom glasova publike i stručnog žirija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?