na instagramu

FOTO Baby Lasagna pokazao da ima naviku koja je mnogima poznata: Radite li vi ovo?

Foto: Elizabeta Ružić
1/14
13.10.2024.
u 17:30

Glazbenik se našalio na situaciju vezanu uz korištenje raznih proizvoda te trud uložen kako bi se iz pakiranja izvukao sav sadržaj. Baby Lasagna je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je prerezao pakiranje paste za zube te na taj način iskoristio sav proizvod. Uz to je objavio i pjesmu "Save dat money" (Uštedi taj novac).

Naš ovogodišnji eurovizijski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić izrazito je aktivan na svojim društvenim mrežama gdje dijeli različite sadržaje. Marko tako često dijeli atmosferu s koncerata, iz backstagea, ali i iz svog svakodnevnog života. Purišić ponekad pokaže kako provodi dan, što je primijetio, ali se i našali. A upravo je šalu objavio i ovoga puta. Naime, Marko je na svojem Instagram Storyju objavio fotografiju koja prikazuje da ima naviku koju imaju i brojni drugi ljudi.

Glazbenik se našalio na situaciju vezanu uz korištenje raznih proizvoda te trud uložen kako bi se iz pakiranja izvukao sav sadržaj. Baby Lasagna je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je prerezao pakiranje paste za zube te na taj način iskoristio sav proizvod. Uz to je objavio i pjesmu "Save dat money" (Uštedi taj novac).

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Purišić se javio i nedavno te objasnio da otkazuje svoj koncert u Sarajevu. Baby Lasagna je trebao nastupiti u sarajevskom Domu mladih, a gosti su mu trebali biti Katarza&Geko, Dernex band i DJ Isane. Razlog zašto je koncert otkazan su velike poplave koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. 

Sa sličnom porukom, na svojim se društvenim mrežama javio i Marko. "Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenutcima, glazba se mora ustuknut pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom. Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će vam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. A do tada naše misli su sa svima vama", poručio je. 

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

1/54

Podsjetimo, Marko trenutno ima puno koncerata, no ovo nije prvi koji je otkazao. Baby Lasagna se nešto ranije obratio španjolskim obožavateljima i poručio: 
- Nažalost moram vas obavijestiti da neću moći nastupiti na Brava Madrid festivalu 2024. godine. Imam jaku prehladu zbog koje ne mogu putovati i nastupati. Nadam se da ćemo se vidjeti iduće godine u Barceloni i Madridu u sklopu moje "Meow Back" turneje. Hvala vam", poručio je Marko koji je prije toga nastupio i na zagrebačkoj Šalati te unatoč kiši i vremenskim neprilikama napravio pravi spektakl. 

VIDEO Psihomodo pop održao slavljenički koncert! Na pozornicu doletjeli grudnjaci, a publici su pripremili ovo iznenađenje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Caliban
Caliban
18:52 13.10.2024.

Apsolutno! I pri kraju probušim onaj Ariel s čepom prije čepa, jer uporno ne možeš uliti preostali deterdžent. U tekući za suđe, kao i Arf, ulijem vode kad je pri dnu i imaš još 20 pranja .. i puno toga još! Zašto bacati svoje novce... Pastu za zube, kreme, puder za lice, siječem. Pola tekuće šminke četkicom ne možeš dohvatiti 😠 imam rezervnu, dužu. Ne što nemam, nego što ne dam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije