Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepi trenuci

FOTO Bivša Mamićeva supruga uživa s NBA zvijezdom: Pozirali s djetetom u naručju

Foto: Instagram
1/13
20.06.2024.
u 16:51

Tia Jurčić ne krije da uživa u druženju s NBA zvijezdom Kennyjem Smithom

Bivša supruga Marija Mamića, Tia Jurčić uživa s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom, a sada je na društvenoj mreži Instagram osvanula nova fotografija na kojoj poziraju dok Tia drži dijete. - Josiah s tetkom Kennyjem i tetom Tijom - napisala je Maiden Dawkins, supruga Williama Joseph Dawkinsa, glavnog trenera JET Academy.

Tia, koja se prošle godine razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, posljednjih je mjeseci u Americi, a sve je iznenadila kad je za Novu godinu objavila prvu fotografiju s Kennyjem. Zajedno su išli na Super Bowl, a pozirali su zagrljeni. Tia je nakon razvoda na Instagramu promijenila prezime, odnosno maknula Mamić i vratila svoje djevojačko.

Kenneth Smith, zvani 'The Jet', američki je sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Tia Jurčić i bivši suprug Mario Mamić

1/8

 

Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com.

Nakon što se razveo od prve supruge, Smith je 2004. godine na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se 8. rujna 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Komentara 12

LJ
Ljeto2023
17:51 20.06.2024.

Mora da je rata Jurčić jako "ponosan" na svoju pokcčerku. Ništa bez tamnoputih u familiji

Avatar Idler
Idler
19:33 20.06.2024.

Očigledno je i z Mamićem bila iz lijubavi 😁

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
21:05 20.06.2024.

Once you go Black, you become a single mom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije