NE IZGLEDA DOBRO

FOTO Bolesni glumac iz filma 'Sam u kući' snimljen u LA-u, novi prizori zabrinuli fanove

Foto: Profimedia
1/9
16.10.2024.
u 17:45

Zbog sve lošijeg zdravstvenog stanja Curry posljednjih godina samo posuđuje glas u animiranim filmovima i serijama te se povremeno pojavljuje na obilježavanju obljetnica i održava videopozive s obožavateljima.

Britanac Tim Curry (78) jedno je od najprepoznatljivijih holivudskih lica prošlog stoljeća, a svoj imidž stekao je glumeći u kultnim ostvarenjima poput horor mjuzikla 'The Rocky Horror Picture Show' ili nastavku svima omiljene Božićne franšize 'Sam u kući 2'. Curryjev život okrenuo se naopačke kada je prije desetak godina doživio moždani udar koji je ostavio posljedice na njegovo zdravlje. Glumac se otad ne može kretati bez kolica, a u kakvom je danas stanju mogli su se uvjeriti fanovi na osnovu fotografija snimljenih prije par dana u Los Angelesu.

Naime, na viralnim prizorima vidimo Tima kako u prisutnosti prijatelja odlazi s večere u četvrti Toluca Lake. Društvo je navodno posjetilo jedan poznati tamošnji argentinski restoran i u njemu se zadržalo puna dva sata, nakon čega su zasad nepoznati muškarac i žena pomogli 78-godišnjaku da u kolicima napusti mjesto. Fotografije koje su snimili fotografi zabrinule su njegove obožavatelje, budući da glumac na njima djeluje krajnje onemoćalo, a jednu od njih možete pogledati u nastavku.

Foto: Profimedia

Treba naglasiti i da je Tim zbog sve lošijeg zdravstvenog stanja nakon tog tragičnog događaja zapostavio glumu u igranim filmovima te je sve češće počeo posuđivati glas u animiranim ekranizacijama filmova i serija. Slušati smo ga mogli u crtićima kao što je 'Ribbit', 'Ben 10: Omniverse', 'Saving Santa' i mnogim drugim. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, ranije ove godine, u travnju, nove fotografije počele su se širiti društvenim mrežama, a koje su također rastužile obožavatelje ovog poznatog glumca. Na njima se vidi kako Tim ne odustaje od svog omiljenog poroka, pa je 78. rođendan proslavio s cigaretom u ruci. Curry je zbog moždanog udara prikovan za invalidska kolica do kraja života. Ide na fizikalne terapije, a ide i na govorne vježbe. 

Informacije o glumčevu zdravlju godinu dana u javnost nisu davali članovi njegove obitelji, ali vijest je procurila i objavio ju je Daily Mail. Glumac se povremeno pojavljuje na obilježavanju obljetnica i održava videopozive s obožavateljima.

GALERIJA: FOTO Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54

Tim je gradio i glazbenu karijeru, bio je pjevač te je izdao nekoliko studijskih albuma. Čak je išao i na turneje, ali nije uspio ostvariti golemi komercijalni uspjeh. Uvijek će ostati zapamćen po svojim ulogama u horor filmu ''It'', dok ga mnogi svake godine gledaju u filmu ''Sam u kući 2''. Mnogo puta bio je nominiran za glumačke nagrade te je osvojio tri Tonyja i dvije nagrade Laurence Olivier.

VIDEO: Prije 17 godina poginuo je makedonski slavuj Toše Proeski: Bio je i ostao je anđeo dobrote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije