OTKRILA SVOJ OMILJENI KUTAK

FOTO Dikanova djevojka vlasnica je luksuznog hotela u Beogradu! Evo po kojoj cijeni možete uživati u njezinu uređenju

Foto: Threads
1/29
24.09.2024.
u 07:00

- Po zanimanju sam odvjetnica, ali sam oduvijek željela živjeti u hotelu ili ga posjedovati - kazala je, između ostalog, Nevena Jeličić

Poduzetnik Josip Radeljak Dikan već neko vrijeme u ljubavnom je odnosu s beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić. No mnogi ipak ne znaju da je Nevena vlasnica luksuznog hotela imena "The Babe Boutique Hotel", a koji je inače smješten u srcu Senjaka u Beogradu. Jednom prilikom Beograđanka je otkrila kako se zapravo rodila ideja da otvori hotel. 

- Po zanimanju sam odvjetnica, ali sam oduvijek željela živjeti u hotelu ili ga posjedovati, mada mi to nije djelovalo kao nešto realno. Babe je postao hotel sasvim slučajno, vjerovali ili ne - zbog kredita. Konkretno, u kući u kojoj je The Babe Boutique hotel živjeli smo moja djeca i ja, i dugo sam je pokušavala iznajmiti, a pošto je previše velika, to mi nikako nije polazilo za rukom. U trenutku mi je sinula ideja da bi to bio odličan boutique hotel pa smo ga doslovno za sedam dana pretvorili baš u to - svojevremeno je ispričala za srpski Elle. - Babe je zamišljen kao dom, gost koji nam dolazi treba se osjećati kao da je došao svojoj kući. To je i bola moja zamisao kada sam odlučila otvoriti hotel. Bila sam inspirirana dizajnerskim idejama koje sam vidjela u raznim luksuznim i manje luksuznim hotelima po svijetu. Izuzetno volim putovati i obilaziti zanimljive hotele po svijetu, to mi predstavlja i jednu od važnijih stavki u odabiru destinacije - priznala je u razgovoru 2021. godine za spomenuti medij. 

A osim toga, dodala je i što smatra zaštitnim znakom svog hotela. - Zaštitni znak Babea svakako je bakrena kada u istoimenom Babe apartmanu, koju sam sasvim slučajno kupila na Baliju, a stajala je u garaži godinu dana i stavili smo je tek da bude kada u prostoru, dok ne zaradimo da kupimo dizajnersku. Ispostavilo se da je ona najslikaniji i najtraženiji detalj u hotelu. Pričale su se razne priče o njenom porijeklu - od toga odakle dolazi pa do toga da je od čistog zlata, a priča je zapravo sasvim jednostavna - kazala je Nevena Jeličić. Također, otkrila je i koji je njezin omiljeni dio hotela. 

FOTO Pogledajte luksuzni hotel Nevene Jeličić, odvjetnice i Dikanove djevojke

1/28

- Moj omiljeni kutak je sigurno lobi, dio pored klavira, gdje imate pregled na cijeli hotel i sve se vidi kao na tacni - zaključila je odvjetnica. Inače, cijena noćenja u njezinu hotelu iznosi otprilike 130 eura, a ocjena na stranici za iznajmljivanje Booking.com je 9,1, što je zapravo izvrsna ocjena. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Dikanova partnerica družila se s njegovom kćeri Lanom, zajedno su uživale na eventu

1/8

Podsjetimo, hrvatski poduzetnik Josip Radeljak Dikan i njegova mlađa djevojka Nevena Jeličić proteklih nekoliko godina zajedno uživaju u Beču. Tako je u prosincu prošle godina Dikan objavio i fotografije na društvenoj mreži Facebook te se pohvalio svojom boljom polovicom.  - Upravo odmaramo na trećem katu ovog prekrasnog bečkog Hyatt hotela – napisao je ponosno Dikan. Osim toga, pohvalio se i izgledom adventa u Beču.

- Baš je "tužno i žalosno" prošetati te pogledati, kako ovi "jadni Bečani" već sada "siromašno i jadno" osvijetliše bečke adventske dane i noći!? – poručio je poduzetnik, a par je pozirao i u popularnom tamošnjem restoranu. - Ovakav hrskavi croissant i slasni Bellini, može samo na doručku u Bečkom Fabiosu – dodao je Radeljak pozirajući sa svojom boljom polovicom. 

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Komentara 4

MA
Maslac
07:55 24.09.2024.

Njega razumijem ali nju ne. Gdje je tu moral ? Zive razdvojeno ali ipak koja je to razlika u godinama. Doticna ima dobar jednjak.

JU
JurekJuric
07:42 24.09.2024.

Gotov si ti stari moj ova ce te pokopati...

AK
Aka
10:07 24.09.2024.

Kaj veli Vlatkica na sve to? Njoj je Dikan bil največi domet, poslije njega baš joj više i nije išlo!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije