BLISTA KAO NIKADA

FOTO Doris Pinčić podijelila rijetke trenutke sa suprugom Davorom! Otkrila kako provode predivne slobodne dane

Foto: Instagram
1/14
26.09.2024.
u 10:44

Doris Pinčić Guberović objavila je predivne trenutke sa suprugom Davorom Guberovićem na društvenoj mreži Instagram

Otkako se drugi put udala naša popularna voditeljica i glumica Doris Pinčić Guberović svoj privatan život nastoji držati podalje od očiju javnosti. Fotografije s njezinim suprugom Davorom Guberovićem prava su rijetkost, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila njih nekoliko. - Slemenova špica, prijevoj Vršić, Slovenija - napisala je pored niza fotografija iz prirode, a jedan je sa suprugom Davorom kako se smiju jedno drugom. 

Ovaj poznati par spojila je velika ljubav prema planinarenju, a zajedno su se jednom popeli i na Kilimandžaro o čemu je Doris pisala na društvenim mrežama. - Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može. Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da, dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove koji nas je povezao s Vlatkom Kalapošem. To je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo - istaknula je tada lijepa voditeljica. 

Ako se prisjetimo, voditeljica i njezin suprug u rujnu prošle godine dobili su kćerkicu Divnu, samo jedan dan nakon što je Doris proslavila svoj 35. rođendan. Vjenčali su se u studenom 2022. godine na intimnoj ceremoniji isključivo s najbližim i najdražim im ljudima. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Bivši suprug Doris Pinčić podijelio novosti: 'Di živiš? Pa evo, zadnjih dana u automobilu'

1/25

Podsjetimo, ovo ljeto, točnije u lipnju popularna Doris gledala je s djecom i suprugom Davorom predstavu na 64. Dječjem festivalu u Šibeniku. Doris i njena obitelj odlično su se zabavili gledajući Dnevnik Pauline P., a u publici je bila i njezina jednogodišnja kćerkica Divna. Doris je ranije umjesto prezimena Guberović nosila ono bivšeg supruga Boris Rogoznice, a zajedno su u braku dobili dina Donata i kći Gitu

VIDEO Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije