NA SNIMANJU SHOWA

FOTO Heidi Klum uvukla se u kožne hlače, no svi su komentirali torbicu od 26 tisuća eura!

Heidi Klum at the AGT studios in Pasadena, California - 9/17/24
Foto: zz/GOTPAP/starmaxinc.com
1/27
01.10.2024.
u 23:00

Atraktivna Njemica na snimanju nove epizode showa 'America's Got Talent' pojavila se u skupocjenoj modnoj kombinaciji, pri čemu se posebno ističe torbica luksuznog brenda.

Njemački supermodel Heidi Klum (51) članica je žirija i nove sezone globalno popularnog talent showa 'America's Got Talent'. Snimanje novih epizoda započelo je tokom minulog ljeta, a avanturistički raspoložena Heidi svaki sljedeći put iznova oduševljava sa zanimljivim modnim kombinacijama. Novim izdanjem u kojem je stigla na snimanje posljednje emisije samo je potvrdila titulu 'kraljice stila'.

Naime, Klum je u prostorije raskošnog studija lociranog u Pasadeni ušetala odjevena u crne kožne hlače i bijeli topić preko kojega je stavila tamni sako, dok je na nogama imala crne štikle. Oči je sakrila iza velikih sunčanih naočala, a oko vrata stavila zlatnu ogrlicu. Međutim, pažnju je ovaj put ukrala skupocjenom torbicom marke Hermès Birkin Quadrille, čija se vrijednost procjenjuje na oko vrtoglavih 30 tisuća dolara, odnosno otprilike 26 tisuća eura. Ovaj luksuzni modni dodatak i cjelokupan styling 51-godišnje Njemice možete pogledati na fotografiji ispod.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Klum smo mogli gledati u emisiji 'Hot Ones' u kojoj gosti dok odgovaraju na pitanja jedu piletinu začinjenu ljutim umacima različite jačine. Emisija koju vodi Sean Evans hit je na YouTubeu i broji milijune pregleda, a u goste mu žele doći gotovo svi. Evans je poznat po odličnom timu koji za njega istražuje i najmanje poznate detalje o poznatima koje intervjuira i nerijetko iznenadi goste pitanjima. Mnogima je ipak najzanimljivije vidjeti reakcije slavnih kada jedu ljuta krilca, te tko od njih izdrži do kraja, a tko posustane i traži sladoled ili mlijeko da ublaži utjecaj ljutih umaka.

VEZANI ČLANCI:

Heidi je bila jedna od gostiju na koju su vruća krilca posebno utjecala, pa se usred intervjua skinula u grudnjak. U intervjuu je Klum otkrila koji je bio najskuplji komad odjeće koji je ikad nosila.

"Grudnjak od 12.5 milijuna dolara i odgovarajuće gaćice od 740 tisuća dolara za Victoria‘s Secret", izjavila je i dodala: "taj komad rublja bio je  ukrašen dijamantima i rubinima i čime sve ne". "Mislim da sam ušla u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda za najskuplje donje rublje ikada", naglasila je manekenka koja još uvijek oduševljava svojim izgledom.

GALERIJA: FOTO Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

Heidi Klum at the AGT studios in Pasadena, California - 9/17/24
1/25

Tako je ranije mnogima zagolicala maštu objavom na Instagramu. Ova 51-godišnjakinja pozirala je u bijelom donjem rublju na kauču te se izvijala i pokazala svoje obline i fit liniju. Komentare na ovu objavu je isključila pa ponovno uključila. - Dobro jutro ljubavi moja - napisala je uz fotografiju. 

Heidi je nedavno na Instagram storyjima u sklopu odgovaranja na pitanja obožavatelja otkrila da dan započinje niskokaloričnim doručkom koji se sastoji od tri poširana jaja u toplom pilećem temeljcu. Osim toga nije otkrila puno, ali je izjavila da ne jede više od 900 kalorija dnevno.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije