raskošna zabava

FOTO Jennifer Lopez proslavila rođendan poput kraljice: Tematizirala je ovu popularnu seriju

Foto: Instagram
1/8
25.07.2024.
u 18:35

Pjevačica je djelove atmosfere sa zabave podijelila na društvenim mrežama, a potom se u emotivnoj poruci zahvalila svojim obožavateljima koji joj pomažu prebroditi ovaj težak period.

Latinoamerička diva Jennifer Lopez sinoć je u društvu obitelji i prijatelja proslavila svoj 55. rođendan. Nakon što je prije nekoliko dana izazovnim fotografijama pokazala kako su godine za nju samo broj, pjevačica je za ovaj poseban dan organizirala zabavu dostojnu kraljeva. To je učinila tako što je inspiraciju za temu pronašla u popularnoj britanskoj televizijskoj seriji 'Bridgerton' te se njezino imanje u ljetovalištu Hamptons na jednu večer pretvorilo u Englesku s početka 19. stoljeća. 

Kako bi što uvjerljivije prenijela ugođaj serije Lopez je osigurala sve potrebne rekvizite, od elegantnih korzetnih haljina, cvijeća i tijara do staromodnih kočija koje pogone bijeli konji. Dijelić atmosfere glumica je podijelila na svojim društvenim mrežama, gdje na snimku možemo vidjeti Jennifer u ulozi kraljice Charlotte, s podignutom frizurom i haljinom za bal dok sjedi na improviziranom prijestolju. Okupljeni su uživali uz živu glazbu i zvukove violina, na koje su kasnije zaplesali dvorski ples. U jednom trenutku slavljenica je zapjevala prisutnima, a kruna večeri bila je raskoša torta na nekoliko katova čije je svječice pjevačica lakoćom ugasila. - Najdraži nježni čitatelju…I svi su imali sjajnu večer - napisala je u opisu objave koju možete vidjeti na poveznici ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U komentarima objave ubrzo su se javili njezini obožavatelji i prijatelji: - "Bridgerton-tematizirana rođendanska proslava kraljice JLo bila je očito događaj godine", "Njezino visočanstvo", "O moj Bože, u gradsu se pojavila nova Bridgerton kraljica. Izgledate veoma kraljevski i izvrsno, vaše visočanstvo", "Prekrasna večer. Sretan rođendan Jennifer" - nižu se komplimenti na rođendansku proslavu i izgled Jennifer.

VEZANI ČLANCI:

U sljedećoj objavi glazbenica je objavila dvije fotografije na kojima pozira s tortom i cvijećem, te se zahvalila na svim lijepim željama: -  Vidjela sam rođendanske želje, prekrasne videe i objave iz cijelog svijeta. Nasmijala sam se, pustila suzu, a kad sam vidjela plakat na Times Squareu, bila sam potpuno oduševljena. Imam najbolje obožavatelje na svijetu, ne mogu ni objasniti koliko sam dirnuta i koliko se blagoslovljeno osjećam što ste dio mog života. Hvala vam puno - glasi dio emotivne poruke pjevačice koja posljednjih mjeseci prolazi kroz teške privatne trenutke. 

Podsjetimo, prije mjesec dana paparazzi su snimili Jennifer kako uživa u odmoru u Italiji, a u njezinom društvu nije bio Ben AffleckNa fotografijama koje su objavljenje slavna pjevačica se sunča na brodu i ne skida osmijeh s lica iako su joj zadnji tjedni bili izrazito teški jer je njezin brak s Affleckom u krizi. Zbog cijele situacije s Benom pop diva je odgodila i svoju turneju i tako razočarala brojne obožavatelje, ali na taj potez se odlučila jer se htjela posvetiti obitelji i suprugu koji navodno opet ima problema s alkoholom.

GALERIJA: Ovo su neki razlozi zbog kojih su ljudi uvjereni da se Jennifer Lopez i Ben Affleck razvode

1/27

Usred bračnih napetosti, Lopez i Affleck su pokušavali prodati i kuću na Beverly Hillsu vrijednu 61 milijun dolara koju su zajedno kupili 2023. godine. U ovoj vili uglavnom je živjela Lopez dok je njezin suprug više vremena provodio u iznajmljenoj kući nedaleko od vile koju su zajedno kupili i viđali su se svaki dan, rekao je izvor blizak paru za People.

Glumica i pjevačica majka je 16-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem. Osim sina Samuela, Affleck iz baraka s Jennifer Garner ima i kćeri Violet (18) i Seraphinu (15). Zadnje dvije godine J Lo i Ben su zajedno odlazili na odmor i uživali su u Francuskoj i Italiji, a svoj medni mjesec proveli su u Milanu, na jezeru Como i na otoku Capri. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije