SPAJA UGODNO S KORISNIM

FOTO Kolinda Grabar-Kitarović pozirala sa španjolskim kraljem pa pokazala ozlijeđeno koljeno

Foto: Instagram
1/14
08.08.2024.
u 13:45

Grabar-Kitarović u pričama na Instagramu pokazala je kako tretira koljeno lijeve noge na kojem je ranije ove godine pretrpjela puknuće meniskusa. Na ozlijeđeno koljeno stavila je hladni oblog, razmaknula suknju i ispružila nogu na stolicu ispred sebe.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović po službenoj se dužnosti nalazi u Parizu gdje bodri hrvatske sportaše na Olimpijskim igrama. O svom boravku u francuskoj prijestolnici redovito objavljuje na društvenim mrežama, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju u društvu španjolskog kralja Felipea VI. Naime, ovaj prizor nastao je tijekom jučerašnje vaterpolske utakmice u kojoj su naši reprezentativci pobijedili Španjolce i tako se plasirali u polufinale olimpijskog turnira.

Kolinda je u opisu objave na Instagramu napisala: "Sportski duh nakon vaterpolo utakmice Hrvatska – Španjolska, fanovi iz Hrvatske i Španjolske, predvođeni s Njegovim Visočanstvom kraljem Felipeom VI., slave olimpijski duh." Uz aktualnu predsjednicu Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, na slici, među ostalima, možemo vidjeti i njezina supruga, bivšeg prvog gospodina Jakova Kitarovića te predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Matešu

GALERIJA: FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

1/36

Grabar-Kitarović zatim je u pričama pokazala kako tretira svoje ozlijeđeno lijevo koljeno na kojem je ranije ove godine pretrpjela puknuće meniskusa. Na koljeno je stavila hladni oblog, razmaknula suknju i ispružila nogu na stolicu ispred sebe. Fotografiju možete pogledati u naslovnoj galeriji.

Podsjetimo, bivšu predsjednicu često se može vidjeti kako navija s tribina za hrvatske sportaše na Olimpijskim igrama. – Kad je Donna na terenu, kao da mi je vlastita mlađa sestra tamo. Doživljavam to duboko emotivno, ne mogu suspregnuti emocije. Kada je Barbara Matić osvojila zlato, nisam mogla suspregnuti suze. A na meču Donne nas 10-ak bilo je glasnije od cijelog stadiona. A tako ćemo nastaviti i dalje – kazala je za Večernji list Grabar-Kitarović te dodala: 

– Teško je putovati s jedne lokacije na drugu i prijevoz je kompliciran. Jakov (suprug, op.a.) više putuje javnim prijevozom i to mu je najbrže, a mene više vezuju službene obveze – priznala nam je bivša predsjednica.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Kolinda se ovih dana nalazi u Francuskoj, gdje je stigla u povodu Olimpijskih igara koje se održavaju od 26. srpnja do 11. kolovoza. Naime, Grabar-Kitarović prije nešto manje od tri godine imenovana je za predsjednicu Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a na to ju je mjesto postavio Međunarodni olimpijski odbor. U Francusku je tako stigla po službenoj dužnosti, a o svojem dolasku obavijestila je javnost na društvenim mrežama.

"Uzbuđenje i iščekivanje su u zraku dok odbrojavamo posljednje dane do nezaboravnog sportskog ljeta i ceremonije otvaranja Igara u Parizu. Zadovoljstvo je ponovno biti s vama, dragi francuski prijatelji!! Veliki pozdrav iz Pariza!" stoji u opisu na engleskom, francuskom i hrvatskom jeziku uz galeriju fotografija iz Pariza. Pritom se među slikama posebno ističe ona u društvu francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, koju je Kolinda i stavila kao prvu u nizu.

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jednim

Komentara 4

Avatar Asterix
Asterix
14:51 08.08.2024.

Ajde dobro da nije razmaknula noge. Nego, kupuje li se ili "nabavlja" olimpijska odjeća na Jakovu?

TK
tkoznaa
14:26 08.08.2024.

Slikala se ona i u Moskvi na nogometnom terenu, slikala se u Vošingtonu na ulici ispred Bijele kuće a ne tako davno obečala je hrvatskom puku u Zagrebu ako bude Predsjednica 8000 Eura plaću. Hm, pa ni Plenković nema baš 8000 Eura plaću ! Samo, zašto joj plaćamo to slikanje!

Avatar film
film
16:03 08.08.2024.

kolinda sa španjolskim kraljem a predsjednik kod dodika u laktašima, to je ta mala razlika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije