Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje naslova

FOTO Kovačić se na razuzdanom partyju pojavio sa Izabel, a pogledajte s kim je došao Gvardiol

Foto: Profimedia
1/9
20.05.2024.
u 11:11

Svi su se dobro proveli na partyju povodom osvajanja naslova prvaka u Fenixu

Zvijezde Manchester Cityja obranile su naslov prvaka engleske Premier lige te su tako četvrti put zaredom postali prvak Engleske. Takav pothvat nije uspio ni jednom drugom engleskom klubu pa su nogometaši, ali i njihove ljepše polovice, itekako imali razloga za slavlje.

Opuštanje u dobrom društvu uslijedilo je na partyju povodom osvajanja naslova prvaka u Fenixu, a tamo su se pojavili i naše nogometne zvijezde koje igraju za engleski klub - Mateo Kovačić stigao je u pratnji supruge Izabel Kovačić, a mladi Joško Gvardiol u društvu misterioznog muškarca, koji izgleda poput člana osiguranja. Naš nogometni reprezentativac Gvardiol vrlo dobro je odradio cijelu utakmicu za Manchester City, a zaigrao je i Mateo Kovačić koji je u igru ušao u 91. minuti.

 

Foto: Profimedia

 

O privatnom životu jednog od najuspješnijih mladih nogometnih reprezentativaca Joška Gvardiola gotovo se malo zna. Ono što je sigurno jest da 22-godišnji branič uživa veliku popularnost, ali i ono najvažnije - najveću podršku svoje obitelji.

 

FOTO Mateo Kovačić napokon pokazao samozatajne sestre!

1/14

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/6

 

Tu su za njega roditelji Tihomir i Sanja Gvardiol te njegove sestre Franka i Lorena. Ljubi li trenutno Joško Gvardiol nije poznato, ali poznato jest da je nedavno i kupio nekretninu u Zagrebu o čemu smo ranije pisali.

 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

 

Komentara 5

CB
cro.bos.
14:14 20.05.2024.

"Razuzdani party", večernji?????

DA
danielazg
13:33 20.05.2024.

..čudi me za Turke...ali ajd moderna vremena...a Kovu plizzzz ne slikajte iz profila...fala

Avatar southman
southman
19:28 20.05.2024.

Razuzdani ?? Bilo.prostitutki možda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije