Milan Štrljić

FOTO Legendarni glumac iz 'Kumova' više ne izgleda ovako! Promijenio je imidž u izlasku s lijepom suprugom

Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
16.07.2024.
u 08:38

Legendarni glumac Milan Štrljić već neko vrijeme poznat je po svojoj bradi koju je pustio samo zbog snimanja serije "Kumovi", no ipak sada je svima ponovno pokazao kako uredno i njegovano izgleda bez nje. U nastavku teksta pogledajte i fotografiju.

Naš hrvatski glumac kojeg smo gledali u mnogim televizijskim uspješnicama, a jedna od njih su i "Kumovi" Nove TV, glumac Milan Štrljić došao ja sa suprugom Dašom Štrljić na otvorenje 70. splitskog ljeta, a gdje je predstavio i svoj novi imidž. Glumac koji je u spomenutoj seriji utjelovio Stipana odlučio se riješiti njegova zaštitnog znaka, guste brade koju je zbog uloge u seriji pustio prvi put u životu. 

- Mučim se, to je meni tuđe, ponekad na jastuku kao da me dodiruje netko stran - požalio se jednom prilikom za showbuzz.hr. Milanu se u izlasku pridružila i supruga Daša Štrljić, inače fizioterapeutkinja, a s kojom je u braku već više od 26 godina. Zajedno imaju sina Frana, dok Milan iz prvog braka sa Slavicom ima kćer Ivu i sina Luku

 

15.07.2024., Split - Svecano otvorenje 70. SPlitskog ljeta uz scensku kantatu Carla Orffa "Carmina Burana". Milan Strljic Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Naime, ovaj par godinama već živi u Splitu, a sin Fran im se preselio u Zagreb zbog studija. Dok je snimao "Kumove", Milan je u emisiji Zdravlje na kvadrat priznao i da svaki slobodni trenutak, koristi da ode u Split kako bi bio sa suprugom. - Onda kad dođem dolje, ona uzme stvar u svoje ruke. Ona kontrolira! Zini, ja samo zinem, a ona ubacuje - ispričao je tada Milan Štrljić. 

Milanova supruga Daša rijetko se pojavljuje u javnosti, a doslovce uvijek uspije sve iznenaditi svojim izgledom jer se čini kao i da ne stari. 

 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:46 17.07.2024.

Sjećam se ove legende još iz Domovinskog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije