aleksandra dojčinović

FOTO Naša poznata dizajnerica pokazala vitku liniju nekoliko mjeseci nakon poroda

Foto: Petra Ria i Luka Cerovina
1/9
13.06.2024.
u 17:26

Inače, Dojčinović, koja već godinama vodi uspješan modni brend, nedavno je u centru Zagreba otvorila i konceptualni dućan Le Concept s vjenčanicama svjetski poznatih brendova. U njemu je kreaciju za vjenčanje pronašla i Hrvatica Nicole Artukovich, koja se krajem svibnja u bajkovitom Dubrovniku udala za Britanca Liama Stewarta, sina slavnog svjetskog glazbenika Roda Stewarta.

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović sa svojim je brendom Leilou, uz inicijativu modnog magazina Grazia, sudjelovala u organizaciji Grazia Summer Partyja održanog ovog utorka u Zagrebu. Kako i priliči, atraktivna 44-godišnjakinja na zabavi se i pojavila, a svi su komentirali njezinu besprijekornu figuru nakon što je prije samo sedam mjeseci rodila svoje prvo dijete. 

Aleksandra je za ovu prigodu odjenula elegantnu maslinasto zelenu haljinu kojom je istaknula svoju zavidno vitku liniju. Kombinaciju su upotpunile cipele i tobica u srebrnoj nijansi, čime je dizajnerica još jednom potvrdila svoj nepogrešiv osjećaj za estetiku. Dojčinović je spremno i u dobrom raspoloženju pozirala za objektive kamera. Njezinu fotografiju pogledajte u nastavku teksta

Foto: Petra Ria i Luka Cerovina

U studenom prošle godine u jednoj zagrebačkoj bolnici rodila je kćerkicu, te su na taj način ona i dugogodišnji liječnik nogometne i rukometne reprezentacije Tomislav Madžar okrunili svoju sedmogodišnju ljubav. Aleksandra i Tomislav inače su jedan od rijetkih parova s domaće javne scene koji osobni život uspijeva održati unutar granica privatnosti. Njihova priča korijene ima u prijateljstvu, koje je vremenom preraslo u ljubav punu međusobnog razumijevanja, kako privatno, tako i na poslovnom planu.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Dojčinović, koja već godinama vodi uspješan modni brend, nedavno je u centru Zagreba otvorila i konceptualni dućan Le Concept s vjenčanicama svjetski poznatih brendova. U njemu je kreaciju za vjenčanje pronašla i Hrvatica Nicole Artukovich, koja se krajem svibnja u bajkovitom Dubrovniku udala za Britanca Liama Stewarta, sina slavnog svjetskog glazbenika Roda Stewarta. To je samo još jedan spomenik uspješnoj karijeri koju je Aleksandra izgradila.  

Podsjetimo, savršena prilika za elegantan predah usred radnog tjedna, zbila se u utorak u idiličnom okruženju Riverside Gardena, gdje je u duhu talijanske tradicije i ljubavi prema mantri “dolce far niente”, Grazia organizirala poseban Summer party. U kolaboraciji s Leilou, brendom poznate domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović, party je okupio brojne zaljubljenike u modu, dobru zabavu i poznati koncept življenja ''La Dolce Vita''.

GALERIJA: Pogledajte koje poznate face su se pojavile na događanju ususret ljetu na kojem je predstavljena nova Lei Lou torba

1/50

U dobroj atmosferi, za koju je bio zadužen Damir Kedžo, kojem su se na pozornici priključile i kolegice Stefany Žužić i Natalie Balmix, te uz zvuke DJ-ice Ree, uz pratnju saksofonistice Lane Škrgatić, uživali su Aleksandra Dojčinović, Branka Krstulović, Ana Begić Tahiri, Ana Radišić, Ante Vrban, Antonija Stupar Jurkin, Asim Ugljen, Daria Lorenci Flatz, Jana Dužanec, Filip Rudan, Iris Androšević Pinjuh, Katarina Baban, Lana Klingor Mihić, Marija Jerneić, Alen Bičević, Matea Ibanez, Mia Kovačić, Minea, Miach, Miran Kurspahić, Mirjana Mikulec, Mirna Maras, Nesrin Sanad, Pedro Soltz, Sara Renar i mnogi drugi.

Svi prisutni, kući su otišli s Grazia summer torbom, koja je rezultat suradnje s brendom Lei Lou. Nova Lei Lou x Grazia ljetna torba kombinira klasiku, eleganciju i praktičnost, čineći je idealnim dodatkom za plažu i grad. Torba je prostrana i osmišljena kako bi zadovoljila sve dnevne potrebe, od jutra do večeri.

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije