Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRA ELKASEVIĆ

FOTO Naša proslavljena sportašica pojavila se u izdanju u kojem je ne viđamo često i iznenadila fanove

Foto: Sandra Elkasević/Instagram
1/18
30.04.2024.
u 19:45

Rekorderka u bacanju diska na proslavi rođendana jednog splitskog restorana pojavila se u nekarakterističnom izdanju i oduševila sve prisutne, kao i obožavatelje na društvenim mrežama.

Ponajbolja hrvatska sportašica i kraljica diska Sandra Elkasević (33), nekoć Perković, svojim dolaskom upriličila je proslavu desetog rođendana jednog splitskog restorana. Naša najtrofejnija atletičarka bila je jedan od mnogih uzvanika s domaće javne scene, a obožavatelje je iznenadila jednim detaljem.

Naime, Sandra se na svečanosti pojavila u za sebe nekarakterističnom modnom izdanju. Bacačica diska oduševila je sve prisutne u izazovnoj haljini roze boje, čiji je visoki prorez s prednje strane istaknuo dugačke i mišičave noge sportašice. Elkasević se dodatno odvažila pokazavši duboki dekolte, a cijelu kombinaciju upotpunila je crvenim štiklama na vezivanje i torbicom iste boje.

 - Luda noć u Bokeriji - napisala je španjolskim jezikom u opisu fotografije, a komentare su ubrzo ispunili brojni komplimenti na račun izgleda 33-godišnje Zagrepčanke. - "Lijepa Sandra", "Uvijek hot i sexy meni, volim tvoju haljinu i prekrasni osmijeh", "Prelijepa", "Zanosna" - nižu se pohvale za Sandru.

VEZANI ČLANCI:

 

Naša rekorderka u bacanju diska nedavno je u intervjuu za Večernji list prekinula medijsku ilegalu i progovorila o budućim ciljevima na sportskom planu: - Nakon toliko godina treniranja u Hrvatskoj po svim vremenskim uvjetima – kiša, sunce, snijeg, vjetar – odlučili smo to promijeniti i tražiti samo lijepo vrijeme za trening, kako bih se lakše i bolje mogla posvetiti treningu jer tijelo najviše pati i dodatno se iscrpljuje na hladnoći i u neodgovarajućim uvjetima za trening.

Ove godine imam samo jedan cilj – biti prava kad to bude najpotrebnije te se po ne znam koji put opet dati cijela u taj proces. Olimpijske igre u Parizu te mjesec i pol dana ranije Europsko prvenstvo u Rimu moji su ciljevi za ovu godinu te sam od 1. siječnja pa sve do 15. rujna u svojevrsnoj karanteni radi ostvarivanja svog sna - najavila je.

GALERIJA: Sandra Perković ne prestaje objavljivati fotografije s vjenčanja: 'Nema ništa bolje od dobrog muža'

1/26

Podsjetimo, Sandra je krajem prošle godine svoje djevojačko prezime Perković zamijenila onim svojeg dugogodišnjeg trenera i novopečenog supruga Edisa Elkasevića. Svečanost vjenčanja odvila se na Silvestrovo kod hotela Esplanade u Zagrebu, nakon što se par zaručio točno godinu dana ranije u Londonu. Prvi ples su izveli uz prigodnu pjesmu Eda Sheerana 'Perfect', a Perković je za ovu posebnu prigodu obukla kreaciju Matije Vuice.    

O planovima za svoj veliki dan Sandra je pričala i gostujući u podcastu Večernjeg lista "U povjerenju by Neven Ciganović". - Malo sam umorna i iscrpljena od svih silnih priprema za vjenčanje, no sretna sam. Ne bih otkrivala datum, njega zna samo najbliži krug obitelji i prijatelja koji su pozvani na svečanost. Svakako će to biti do kraja godine - kazala je za Večernji list krajem studenog ove godine u specijalnoj emisiji te nam otkrila jesu li njezine prijateljice za djevojačku večer pozvale i stripera.

- Ma ne, poznato je da volim jesti i piti, pa se skupilo nas sedam cura i bila su to tri dana čistog uživanja. Ipak je to djevojačka. Mislim da nam muškarac nije bio potreban - rekla nam je Sandra čije je goste na vjenčanju zabavljala grupa Best iz Splita.

Perković je u svojoj bogatoj karijeri osvojila dva zlata na Olimpijskim igrama, jednak broj zlatnih medalja na svjetskim prvenstvima, ima šest osvojenih europskih prvenstava te jednako toliko Dijamantnih liga, uz brojna druga priznanja.

VIDEO: Švedska veleposlanica u Hrvatskoj ugostila Baby Lasagnu uoči Eurovizije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije