NA INSTAGRAMU

FOTO Naša voditeljica pokazala oca kojeg rijetko viđamo, imala je poseban razlog za to

Foto: Instagram
1/11
22.10.2024.
u 18:30

Ana i njen tata pozirali su zagrljeni, dok je na stolu bila čokoladna tora na kojoj su bile svjećice u obliku broja 70. - Najdraže sidro. tata, slavljenik. i zauvijek... tatina. Mala. Radišić - dodala je uz objavu.

Voditeljica Ana Radišić na Instagramu je pokazala svog tatu. Anine roditelje rijetko viđamo, a sada je imala poseban razlog da pokaže svog oca. Naime, kako je napisala na društvenim mrežama proslavio je 70. rođendan. Ana i njen tata pozirali su zagrljeni, dok je na stolu bila čokoladna tora na kojoj su bile svjećice u obliku broja 70. - Najdraže sidro. tata, slavljenik. i zauvijek... tatina. Mala. Radišić - dodala je uz objavu. 
 

Ranije je voditeljica komentirala kako su roditelji najveća inspiracija, stup obitelji i uzori.

- Moji roditelji su mi najveća inspiracija, stup obitelji i uzori. Zahvaljujući njima sam danas ovo što jesam…glavom u oblacima ,željna snova ali isto tako svjesna koliko je korijenje i prizemnost bitna za ostvarenje istih, te koliko su one nematerijalne vrijednosti zapravo najveća životna vrijednost - izjavila je za žena.hr

VEZANI ČLANCI:

Inače, ovo nije prvi put da Radišić pokazuje svoju obitelj. Fotkala se s njima kada su je došli posjetiti iz njene rodne rijeke u Zagreb, u vrijeme kada se održavao Advent. - Filter je familija. Najvažniji event prosinca: mama i tata na Adventu - napisala je tada.

Osim roditelja, Ana ima i brata Zvonimira koji je uspješni jazz glazbenik. - Sretan sam kakav odnos imam sa sestrom. Iako se ne vidimo često, zbog relacije Zagreb - Rijeka, gotovo svakodnevno smo na telefonu. Velika mi je podrška u svemu što radim, kao i ja njoj. Često komentiramo svakakve životne situacije kroz koje prolazimo. Jako mi je bitno da imam takvo okruženje i podršku cijele obitelji - rekao nam je u jednom intervjuu. 

FOTO Bivša ministrica pojavila se nakon dugo vremena u javnosti u neobičnoj ulozi

1/19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije