POHVALILA SE IZGLEDOM

FOTO Pobjednica 'Plesa sa zvijezdama' pokazala trudnički trbuh: 'Prekrasna'

Foto: Instagram
1/23
20.09.2024.
u 10:20

Paula Jeričević Tonković na Instagramu je objavila niz fotografija, a osim trudničkom trbuščića njeni mnogobrojni pratitelji mogu vidjeti na koji način u društvu supruga i kujice Nale provodi slobodno vrijeme.

Plesačica Paula Jeričević Tonković, koje se javnost sjeća kao pobjednice showa 'Ples sa zvijezdama', nedavno je sa svojim suprugom, zagrebačkim odvjetnikom Filipom Tonkovićem, objavila da očekuju svoje prvo dijete. Kako joj stoji trudnički izgled Paula je sada pokazala na društvenim mrežama, gdje je objavila selfi u kupaćem kostimu i pritom istaknula trbuščić.

Naime, plesačica je na Instagramu objavila niz fotografija, a osim trudničkom trbuščića njeni mnogobrojni pratitelji mogu vidjeti na koji način u društvu supruga i kujice Nale provodi slobodno vrijeme. U opis objave stavila je sljedeće: - 1. Trudničke kronike, 3. Kaj kaj, 4. Snađi se druže, 5. Nalin život u jednoj slici, 6. Nada se da joj neće zauzet mjesto, 7. Beba pleše - pri čemu je na jednoj slici otkrila da više ne može zakopčati hlače u koje je prije stala. 

U komentarima objave javili su joj se oduševljeni pratitelji s brojnim komplimentima: - "Zapravo nas učite i ti i beba", "Najslatkija", "Baš si slatka", "Još stignemo jedan trio bacit", "Najdraža trudnica", "Prekrasna" - pisali su. Objava je u samo nekoliko sati skupila preko četiri tisuće oznaka 'Sviđa mi se'.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Paula i Petar sretnu su vijest objavili na Instagramu, u šaljivom videu, pokraj kojeg su napisali: "I onda ih je bilo troje". Na snimci ona i Filip dobiju kape s natpisima 'mama', odnosno 'tata', a prijatelji joj, dok oko njih lete baloni i konfeti, iz ruku oduzmu bocu piva i zamijene je sokom od naranče.

Nakon objave uslijedile su brojne čestitke, a među čestitarima su Bojana Gregorić Vejzović, Nataša Janjić Medančić, Slavko Sobin i mnogi drugi. - Hormoni mi nekontrolirano divljaju pa se nadam da će Jadan Filip izdržati sve moje trudničke ispade. Ako njega pitate reći će vam da je sve skoro pa savršeno i da nisam zahtjevna, ali mislim da to samo progovara strah u njemu, kazala je Paula za Gloriju i otkrila kako već znaju i koje bi ime dali djetetu. 

GALERIJA: FOTO Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

- U mojoj obitelji tradicija je da su dječaci Jakovi ili Jadrani i oduvijek sam htjela malog Jakova jer mi se i otac tako zove. U međuvremenu sam ostala bez dide Jadrana, koji je imao jako velik utjecaj na moje odrastanje pa čak i na Filipovo s obzirom na to da smo bili klinci kada smo prohodali. Tako da je odluka na kraju pala na Jadrana, a ako bude djevojčica, zvat će se Nora, kazala je.

Paula i Petar vjenčali su se krajem svibnja 2022. godine. Paulu je do oltara dopratio otac, a nakon ceremonije vjenčanja mladence su ispred crkve dočekali njihovi brojni gosti koji su im pripremili bakljadu. Nakon obreda u crkvi svi zajedno uputili su se u restoran Lido na zagrebačkom Jarunu.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije