Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzavrela atmosfera

FOTO Pogledajte kako Maja Šuput pjeva na 'romskoj' proslavi! Nenad se maskirao, baš kao i ostali

Foto: instagram
1/10
02.04.2024.
u 13:58

Pjevačica Maja Šuput još jednom je dokazala da je prava kraljica zabave, a u našoj galeriji pogledajte i zašto!

Jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica Maja Šuput poznata je kao najenergičnija pjevačica na svadbama i proslavama, a s njom je gotovo uvijek zabava zagarantirana. Da pravi odličnu i uzavrelu atmosferu, svjedoče i brojne snimke s proslava i događaja na kojima nastupa, a tako je bilo i ovaj put kada je kraljica svadbi, kako je od milja zovu, uveličala proslavu rođendana svoje prijateljice Anite Tuček te je uz pjesmu "Ciganka sam mala" zaplesala na proslavi. "Sretan ti, ciganko moja", napisala je pjevačica prijateljici. 

Mnogi uzvanici bili su odjeveni baš u otkačenom romskom stilu, a pažnju je ukrao i Majin suprug Nenad Tatarinov koji se veselio sa zlatnom ogrlicom oko vrata. Ne bi to bilo to, a da Šuput nije zapjevala na proslavi. Oko nje su se odmah okupili i svirači, a ona je s pjesmom "Veseljak" pokupila baš sav bakšiš. – Joj što vam volim uzeti novac – našalila se omiljena plavuša zarazne pozitivne energije. 

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Foto: instagram

Podsjetimo, Maja je u povodu Uskrsa objavila i niz obiteljskih fotografija, na kojima se čak i modno uskladila sa suprugom Nenadom i njihovim trogodišnjim sinčićem Bloomom, a svi su bili odjeveni u bijelo. "Sretan i blagoslovljen Uskrs svima", napisala je popularna pjevačica, a pratitelji su joj uzvratili čestitkama.

Maja je objavila niz predivnih fotografija, a mnogima je pažnju ukrao i preslatki Bloom, koji je na svim fotografijama nasmiješen od uha do uha, a posebno ga je razveselilo tuckanje s jajima. Maja je čak pokazala i djelić luksuzne i raskošne uskršnje dekoracije u svojem domu, a pohvalila se i bogatim blagdanskim stolom. 

 

VIDEO: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 2

Avatar Moodleen
Moodleen
15:31 02.04.2024.

Kaj nije fulala datum svojeg uskrsa?

MA
MarkoMarkoM
14:39 02.04.2024.

Majo,to je za tebe.Mani se ti televizije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije