ANA URŠULA NAJEV

FOTO Prezgodna glumica iz 'Kumova' pozirala u bikiniju, sve je ostavila bez daha!

Foto: Instagram
1/18
07.08.2024.
u 07:45

Uršula je pozirala na biciklu u kupaćem kostimu pored mora i tako istaknula svoju prezgodnu figuru

Mlada 27-godišnja glumica Ana Uršula Najev trenutno odmara od poslovnih obaveza, a na društvenoj mreži Instagram podijelila je kako provodi slobodno vrijeme. Uršula je poznata kao velika ljubiteljica ljeta, što dokazuju i njezine nove fotografije. Naime, zgodna brineta je pozirala u kupaćem kostimu na biciklu pokraj mora, a time je pokazala i svoju zavidnu figuru. 

Nedavno je tako svima otkrila da je za odmor odabrala Crikvenicu, a lijepi odmor odlučila je ovjekovječiti galerijom fotografija na Instagramu pored kojih je kratko napisala "Može". Uz predivne kadrove zalaska sunca, objavila je i nekoliko vlastitih fotografija. Na jednoj od njih leži pored mora u zelenom badiću, dok je druga uslikana iz žablje perspektive. ''Ooo, lijepa Luce, Afrodita s Olimpa'', "Ajme meni koja lipota", ''Sirena izronila iz velikih dubina'', "Ana predivna si" ''Wow'', samo su neki od komentara obožavatelja koje je Uršula dobila ispod objave. 

Podsjetimo, u veljači je Ana Uršula dala veliki intervju za Večernji list u kojem se dotaknula mnogih zanimljivih tema iz privatnog i poslovnog života. Javnost je glumicu najbolje upoznala po igranju u seriji Nove TV Kumovi, a osvrnula se i na taj angažman. 

- Istina, a skoro tri godine snimanja serije proletjelo je za čas! Mi mlađa postava glumaca odrasli smo s ovim projektom, a kao što sam već ranije govorila, ekipa je ključ ove uspješnice. Kada smo snimali seriju, jedva sam čekala doći na snimanje zato što smo svi kao jedna velika obitelj. Snimanje je bilo jako intenzivno, buđenje u pet ujutro, dvanaest sati rada dnevno, ali sve to na kraju bude lakše kada se zagrliš s kolegama koji te bodre i podržavaju. Kada sam prvi put došla na snimanje, imala sam strah od nepoznatog zato što nisam imala prethodno iskustvo s tako velikog projekta. Prije toga pretežno sam radila u kazalištu, imala epizodne uloge i radila na filmovima. Moj lik Luce Akrap u trećoj sezoni, koja je nedavno objavljena, čekaju velike promjene, a ona i Janko su malo zamijenili uloge. Postala je kućanica, kuha, čisti, dočekuje svog dečka s posla, zapravo je totalna suprotnost od svega što smo dosad vidjeli. Svakako, nisam očekivala da će serija toliko dugo trajati. Kada sam dolazila u Zagreb, mislila sam da ću ovdje biti samo nekoliko mjeseci, odglumiti ulogu par mjeseci i vratiti se u Split - ispričala je Uršula te se dotaknula i ljubavnog života. 

 

1/17

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Jako sam sretna! - osvrnula se na svoj ljubavni život, a na pitanje o njezinu emotivnom partneru Farisu Pinji, Uršula je odgovorila: - Hvala vam na lijepom ophođenju, ali ja i dalje biram još ne govoriti o svojem privatnom životu zato što mislim da se o njemu piše kada ja govorim i ne govorim. Izabrat ću ne otkrivati ništa i taj dio intime sačuvati za sebe. Ako pročitate i moje prijašnje intervjue, ja zapravo nikada nisam govorila o svom ljubavnom životu. Voljela bih da tako i ostane, dok se ne udam - simpatično je kazala zgodna Splićanka. 

- Je li istina da se ljubav dogodi kada je čovjek najmanje očekuje? - glasilo je novinarsko pitanje, a Uršula nam je odgovorila: - Istina je! Mislim da to mogu reći i za druge segmente života. Evo, meni su se dogodili najbolji poslovni angažmani kada sam najmanje očekivala. Nakon pandemije kada sam gledala što bih radila, dogodila mi se serija "Kumovi" i neki drugi projekti. Prije toga bilo je zatišje pred buru. Kada se čovjek najmanje nada, dogode se najljepše i najružnije situacije u životu. Ni na ružne situacije čovjek nije spreman. I one dođu odjednom, baš kao i lijepe. Mislim da je lijepo i plodonosno maštati i vizualizirati željenu budućnost, a i ona poslovica: "Kako zračiš, tako i privlačiš" nije zaludu.

Ostatak intervjua pročitajte OVDJE

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Komentara 1

MR
MrWho
08:11 08.08.2024.

Cura je san snova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije