SKUPOCJENI KOMAD

FOTO S ovom 2400 eura vrijednom torbicom Severina je prošetala Sarajevom, riječ je o luksuznom brendu

Foto: Sanela Babić
1/26
21.10.2024.
u 16:00

Pjevačica je na sebi nosila kožnu jaknu, bijelu majicu, traperice i upečatljive sunčane naočale, no pratiteljima je pozornost privukao modni detalj koji je držala u rukama.

Naša najpopularnija pjevačica Severina posljednjih nekoliko dana uživa u Sarajevu. Za to vrijeme svoje mnogobrojne pratitelje na Instagramu častila je fotografijama na kojima je nosila zanimljive modne kombinacije. U posljednjoj objavi svima je za oko zapela skupocjena torbica s kojom je Splićanka prošetala pored rijeke Miljacke.

- Dok Miljacka protiče, ja ću te voljeti... - napisala je popularna Seve u opisu galerije fotografija, a osim ležerne modne kombinacije koja se sastoji od kožne jakne, bijele majice i traperica, u ruci je nosila kožnu torbicu marke Saint Laurent, model 'Sac De Jour', čija cijena na službenoj stranici brenda iznosi vrtoglavih 2400 eura. Fotografije koje je pjevačica objavila pogledajte na poveznici ispod, a o kakvoj je torbici riječ možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, naša pjevačica posjet Sarajevu iskoristila je da posjeti neke stare lokacije za koje ju vežu uspomene iz prošlosti, pa se tako prošetala kultnom Baščaršijom i prisjetila trenutaka sa snimanja filma 'Duhovi Sarajeva', u kojem tumači jednu od glavnih uloga.

- Od Sebilja do Ferhatovića stane cijeli jedan pasus života. Ovdje sam trčala noću oko 3, 4 po kiši kad smo snimali 'Duhove Sarajeva'. Nigdje prije ni poslije takve sreće... Zato je Balašević i rekao da je Sarajevo kao dijete - zaigrano, prostodušno i naivno... I takvi smo svi mi koji u njega dođemo - napisala je Splićanka u emotivnom opisu fotografija na kojima pozira u centru grada. Pritom je na sebi nosila prugasto oversize odijelo i ekstravagantne cipele, a oči je sakrila iza sunčanih naočala. Kasnije se zaputila u jedan sarajevski restoran gdje se fotografirala s osobljem.

U svega par sati objava je skupila preko 20 tisuća oznaka 'Sviđa mi se', a prometno je i u komentarima: - "Još samo otpjevaj 'Sarajevo ljubavi moja'...", "Svatko tko voli Sarajevo, ima lijepu dušu", "Dobro ti stoji Sarajevo", "Imas dušu kao i grad i zato volite jedno drugo", "Prezgodna si u tom oversized odjelu" - pisali su fanovi omiljenoj popularnoj Seve.

GALERIJA: FOTO Glazbena diva Doris Dragović priredila spektakl u Osijeku, pridružila joj se naša perspektivna glazbenica

1/63

Inače, Severina je nedavno raznježila pratitelje novom objavom na Instagramu koju je posvetila svojoj nećakinji Miji Popović- Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, treba imati jednog plavog anđela, da putevi tog života budu lakši, ljepši, veseliji, prohodniji, pametniji, mirniji... I ima li ga, onda ima i tih sretnih epiteta još, pogotovo kad je u pitanju moja Mimi, po narodski Mala Mia Sunce Babino aka Mia Popović, napisala je Splićanka.

"Ona nosi i par titula kao npr. najbolja mama, najbolja unuka, najbolja sestra, najbolja nećakinja i moj osobni anđeo čuvar. Danas slavi rođendan, želje su brojne i velike, želje su da ti u svemu bude sve najbolje. Život je sada, ništa ne ostavljaj za sutra i živi ga, Slavice", dodala je Severina. Naime, Mia je sa Severinom živjela dok je studirala u Zagrebu te je pjevačica jako povezana sa svojom nećakinjom.

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Ključne riječi

Komentara 1

TA
TajSam
16:33 21.10.2024.

Treb ukrast torbicu, a nju gurnut u Miljacku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije