barbara radulović

FOTO Sjećate li je se? Gledali smo je na malim ekranima, a onda se skroz povukla iz javnosti

ARHIVA - 2010. Šibenik: Voditeljica Barbara Radulovi? u etno selu hotelskog naselja Solaris
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/16
09.09.2024.
u 21:15

Barbara je davne 2010. godine pozirala u Šibeniku, a njezine fotografije sada su ponovno isplivale. Radulović je tada spremno pozirala u bijelom kompletu i sa sunčanim naočalama.

Sjećate li se Barbare Radulović? Radi se o televizijskoj voditeljici koju smo nekad stalno gledali na malim ekranima, a sada se povukla iz javnosti. Barbara je davne 2010. godine pozirala u Šibeniku, a njezine fotografije sada su ponovno isplivale. Radulović je tada spremno pozirala u bijelom kompletu i sa sunčanim naočalama. 

Barbaru smo upoznali u showu Story SuperNova gdje je prvi put iskazala želju za voditeljskim poslom. Barbara je tada slovila za jednu od najozbiljnijih kandidatkinja u realityju, ali nije dogurala do pobjede. Nakon showa Radulović je najprije radila na Novoj TV, a potom je radila glazbene emisije na nacionalnoj glazbenoj televiziji CMC-u, a onda i na HTV-u. Godine 2012. pobijedila je u emisiji ''Ples sa zvijezdama'' s partnerom Robertom Schubertom zbog čega je bila poprilično uzbuđenja. 

 

ARHIVA - 2010. Šibenik: Voditeljica Barbara Radulovi? u etno selu hotelskog naselja Solaris
1/16

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Ovo je trenutak u kojem trebaš reći nešto mudro, a ne možeš. Robert je izvukao najbolje iz mene, nadam se da sam i ja iz njega – ushićeno je rekla Barbara nakon pobjede, a Robert je dodao da bolju partnericu nije mogao dobiti.

Nakon ovog angažmana, nismo je više baš puno mogli vidjeti. Ako je suditi po onome što ističe na društvenim mrežama, Barbara je nakon voditeljskom posla se posvetila producentskom, a svoj glas i posuđuje za razne formate. Osim toga, radila je i na showu The Voice Hrvatska, a potom se posvetila i izradi nakita. U jednom trenutku se i odselila u Austriju, no nakon toga se potpuno povukla iz javnosti te s o njezinom životu više ništa ne zna.

 

VIDEO Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kajman
Kajman
00:16 10.09.2024.

Zgodna i simpatična mala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije