predivni prizori

FOTO Veliko slavlje u obitelji Ivana Perišića, feštalo se uz Taylor Swift!

Foto: Instagram
1/10
29.07.2024.
u 15:30

Fotografije sa zabave podijelila je nogometaševa supruga Josipa na svom Instagram profilu. Objava je izazvala brojne pozitivne reakcije, a javila se i supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca.

Ovog vikenda održano je veliko slavlje u obitelji Ivana Perišića. Naime, nogometaševa kćerkica Manuela proslavila je 10. rođendan, a fotografije sa zabave osvanule su na Instagram profilu Ivanove supruge Josipe. 

Manu ima 10. Moja slatka djevojčica, moja prekrasna duša - napisala je u opisu objave rođena Splićanka. Na fotografijama možemo vidjeti sretnu obitelj kako spremno pozira, a slavljenica je za rođendan dobila tortu s likom popularne pjevačice Taylor Swift. Manuela nije mogla sakriti osmjeh s lica dok se sama fotografirala ispred raskošne torte s upaljenim prskalicama, nakon čega su joj se u kadru pridružili roditelji i dvojica braće - Leonardo i najmlađi Luka. Predivne prizore možete pogledati na poveznici ispod.

U komentarima na objavu javili su se brojni oduševljeni pratitelji: - "Sretan rođendan iz Australije", "Sretan rođendan ljepotici", "Sretan rođendan princezi", "Divna obitelj Perišić" - pisali su, a svoju čestitku uputila je supruga nogometaša Domagoja Vide, Ivana Vida. 'Sretan!' napisala je. Galerija fotografija na Josipinom profilu u nekoliko je sati skupila gotovo četiri tisuće lajkova.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Perišiću je obitelj najveća podrška te ga nerijetko prate s tribina. Njegova supruga Josipa tako je na svojem Instagram storyju pokazala da je došla u Katar s obitelji te kako se provode. Otkrila je da uživa u šetnji i opušta se na katarskom suncu. 

Josipa i Ivan znaju se još iz školskih klupa. Poznato je da su se upoznali tijekom srednjoškolskih dana te su, čak, i zajedno dijelili klupu. Nakon završene osnovne škole, Ivan i Josipa upisali su Ekonomsko-birotehničku školu u Splitu. Dok je Ivan prva dva razreda pohađao redovito, s nastave je u druga dva zbog nogometnih obaveza izbivao. Zajedno nisu išli niti na maturalnu zabavu jer je Ivan imao puno obaveza oko reprezentacije i tadašnjeg kluba.

GALERIJA: Josipa Perišić velika je podrška suprugu kojeg je upoznala u srednjoj školi: Pokazala s kim je došla na utakmicu

1/7

Iako se rijetko skupa pojavljuju na društvenim događanjima, lijepa Josipa često objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Par se crkveno vjenčao 2020. godine na tajnoj ceremoniji na otoku Šolti u krugu najuže obitelji. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a slavlje se potom nastavilo u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. Par je u dugogodišnjoj vezi i ima troje djece: najstarijeg sina Leonarda, kćer Manuelu i najmlađeg Luku.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:32 29.07.2024.

Koji je smisao da urednik odluči da je tema članka da netko slavi rođendan i onda mu zamutiš sliku?!?

KO
Konan
18:47 29.07.2024.

Koja Swift...a Prijovicka ??

Avatar Art of Noise
Art of Noise
18:27 29.07.2024.

Naslova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije