ATRAKTIVNA PJEVAČICA

FOTO Žanamari oduševila seksi izdanjima na Ultri, sve pršti od raskošnih oblina: 'Goriš, princezo'

Foto: Instagram
1/8
15.07.2024.
u 13:43

Žanamari Perčić ponovno je pokazala neke od svojih zanimljivih odjevnih kombinacija, a pokazala je i kako se zabavila na najpoznatijem svjetskom festivalu elektronične glazbe - Ultra Music Festivalu!

Svjetski poznati Ultra Music Festival koji se već desetu godinu održava i u Splitu ove je godine gotov s trodnevnim programom u gradu pod Marjanom. Pjevačica Žanamari Perčić ove se godine itekako istaknula tijekom velikog festivala elektronske glazbe. Naime, atraktivna brineta je za prvu večer festivala odjenula potpuno prozirni bodi, ispod kojeg se jasno vidio njezin čipkasti grudnjak, a svoje je vjerne pratitelje na Instagramu uistinu razveselila ovim izdanjem. Uz seksepilne fotografije, čestitala je poznatom glazbenom festivalu dugih deset godina postojanja.

Drugi se dan pak pojavila u još jednoj zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. Naime, odjenula je tijesni kombinezon s rupama koji joj je naglasio raskošne obline, a tek su pred tim prizorima "pokleknuli" pratitelji na društvenim mrežama, a pogotovo onaj muški dio publike. - "Princezo festivala!", "Nagrada za najbolji styling festivala ide tebi", "Goriš, draga", samo su neki od komentara ispod fotografija na društvenoj mreži Instagram. 

 

FOTO Žanamari uvijek izaziva veliku pozornost svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama

1/16

 

VEZANI ČLANCI:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

 

Osim toga, Žanamari je pokazala i kako se odmara od partijanja na Ultri, i to fotografijom ispod tuša, a otkrila je kako je oskudni kupaći kostim kojeg nosi zapravo "limited edition iz njene prve kolekcije u suradnji s brendom Brblls".

 

 

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills

Komentara 2

JO
jozakontra
14:19 15.07.2024.

objektivno zgodna zenska ali cijela vibra i obleka vuce na seljaciju.

Avatar Stradun
Stradun
17:14 15.07.2024.

" oskudni kupaći kostim kojeg nosi..." Nije kojeg no koji. Kostim nije živo biće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije