najtraženija osoba

Fotografije 15-godišnje Angeline Jolie prodane za 660 000 kuna

Angelina Jolie
Pixsell
04.04.2010.
u 12:34

Na hollywoodskoj aukciji glumičine fotografije potukle laskavu konkurenciju, a osim nje najveći interes pobudile su rijetke fotografije Jean Harlow

Angelina Jolie još jednom je, doduše ne svojim djelima, dokazala da je ultimativna zvijezda broj jedan. Naime, njene fotografije na kojima ima tek 15 godina prodane su na hollywoodskoj aukciji za vrtoglavih 660 tisuća kuna što je šest puta više no što je očekivana dobit.

Mladu Angelinu snimio je fotograf Harry Langdon, a osim njenih fotografija prodavali su se i njegovi portreti Raquel Welch, Halle Berry, Richarda Burtona i Farrah Fawcett, ali nitko nije dosegao cijenu i zanimanje kao Angelinine fotke.

Poslije Angeline, najskuplje prodane fotografije na aukciji su one glumice Jean Harlow prodane za 320 000 kuna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije