Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

'Four Ladies' snimile božićnu pjesmu 'Sretan Božić'

four ladies (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
28.11.2011.
u 14:40

Četiri izvrsne pjevačice mlađe generacije, Ivana Radovniković, Ivana Kindl, Maja Vučić i Branka Delić, jučer su i službeno započele rad na zajedničkom projektu, naziva ''FOUR LADIES''.

Snimanje prve zajedničke pjesme pod nazivom "SRETAN BOŽIĆ" za koju je tekst napisala Branka Delić, a muziku Šomi, uspješno je okončano.

Atmosfera u studiju protekla je u odličnom rapoloženju tim više što su sve četiri i privatno dobre prijateljice, a to se definitivno osjetilo i za vrijeme snimanja. U studiju svakako nije nedostajalo ideja i kreativnosti, a točno se znalo i koja je za što zadužena.
Osim ove božićne pjesma koja će razveseliti sve njihove obožavatelje i slušatelje mnogih radio postaja, spoj ovih vokala zasigurno je nešto što vas neće ostaviti ravnodušnima.


Cure se ovih dana pripremaju i za snimanje spota, a uskoro kreću i sa već unaprijed dogovorenim nastupima.

- Jako me veseli ova suradnja sa Ivanom, Brankom i Majom i zaista uživam u cijelom tom procesu. Tijekom nadolazećeg mjeseca imam dosta dogovorenih nastupa i snimanja, raspored mi je popunjen maksimalno, ali sigurna sam da ćemo ovom pjesmom i nastupima razveseliti sve tijekom ovih blagdana. - rekla je Ivana Radovniković.

- Kao autorica ove pjesme jako sam ponosna kako smo je snimili, a sve zajedno smo se jako potrudile stvoriti božićnu atmosferu i samim izvođenjem. Sada, nakon što smo je snimili, sigurna sam da je napravljen dobar posao. - rekla je Branka Delić.

Želite prijaviti greške?