Povodom rođendana

Franka Batelić objavila fotografiju s majkom, pratitelji primijetili da sliče

Foto: Instagram
1/6
30.09.2021.
u 19:53

Pjevačica Franka Batelić na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s majkom Ingrid Zustović povodom njezinog rođendana. Franka inače ne objavljuje često članove svoje obitelji, ali ni ove godine nije propustila obilježiti poseban dan

Pjevačica Franka Batelić na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj je pozirala s majkom Ingrid Zustović povodom njezinog rođendana. Franka inače ne objavljuje često članove svoje obitelji, ali ni ove godine nije propustila obilježiti poseban dan.

-Mamita najdraža, sretan rođendan- napisala je Franka uz fotografiju, a često je svoje roditelje spominjala tijekom karijere kako su upravo oni najzaslužniji za uspjeh koji je ostvarila. Ingrid je odvjetnica pa ne čudi što se Franka uz glazbenu karijeru odlučila i za studij prava. Pjevačica je i prije objavljivala fotografije s majkom, a pratitelji su tada primijetili da veoma sliči majci.

Foto: Instagram

Inače, Franka je nedavno morala otkazati koncert u KD „Vatroslav Lisinski“ jer je otkrila da je zaražena koronavirusom. Srećom, bolest je prošla bez težeg oblika, a obožavateljima je priznala da je izgubila miris i okus. Najteže joj je ipak palo što je morala otkazati koncert kojemu se posebno radovala:

- Mršave i 15 kg bez jo-jo efekta. - Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze koronavirusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje. Neopisivo mi je zao sto ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!- poručila je tada obožavateljima, a potom je podijelila i fotografije novog doma. Franka do sada nije često pokazivala unutrašnjost luksuzne vile koju dijeli sa suprugom i sinom Viktorom.

VIDEO Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije