RAZLOG ZA SLAVLJE

Franka Batelić objavila fotografiju s proslave rođendana svoje mame koju rijetko viđamo u javnosti

Zagreb: Obilježen Dan ružičaste vrpce
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/14
02.10.2024.
u 12:28

Nismo ga mogli bolje proslaviti - napisala je Franka uz fotografiju na kojoj je s mamom Ingrid i ostalim članovima obitelji

Pjevačica Franka Batelić prve je jesenske dane provela s obitelji u rodnoj joj Istri i podijelila je fotografije s obiteljskog okupljanja na kojem se slavio i rođendan njezine mame Ingrid. - Nismo ga mogli bolje proslaviti - napisala je Franka uz fotografiju na kojoj je s mamom Ingrid i ostalim članovima obitelji.  Pjevačica i supruga bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke rijetko objavljuje fotografije s mamom koja joj je velika podrška. Mama prati sve Frankine uspjehe pa tako nije propustila prošle godine ni promociju Frankinih kozmetičkih proizvoda. 

- Iako smatramo da je Majčin dan apsolutno svaki dan...danas službeno slavimo naše neumorne heroine! - napisala je Franka uz fotografiju na kojoj je s mamom povodom jednog Majčinog dana.  Pjevačica se na društvenim mrežama često sjeti pokojnog oca Damira koji je preminuo prije devet godina. Otac joj je bio velika podrška, naročito kada je riječ bila o njezinoj glazbenoj karijeri, a ljubav mu je pokazala stihom "S tobom je nebo uz mene" iz pjesme "S tobom".

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI

- Sve vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu - rekla je jednom prilikom Franka. Nedavno je Franka gostovala u HRT-ovoj ''Špici''. Ondje je voditelju Miri Čabraji pričala o braku s bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom, a u jednom trenutku dotakli su se stvari koje Vedrana najviše živciraju kod Franke. 

Batelić je bez puno ustručavanja odgovorila: "To što jako volim bacati stvari u smeće. Volim u kuhinji, recimo, uzeti jogurte i slične stvari za koje mislim da ih nitko neće pojesti, pa ih lagano bacim u smeće. No, baš tada se Vedran sjeti i kaže: 'Gdje je kruh? Moram ga sad pojesti', ispričala je pjevačica. 

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina

Zagreb: Obilježen Dan ružičaste vrpce
1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije