Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komplimenti

Franka Batelić promijenila je frizuru i oduševila je pratitelje: U tonu s jeseni

Šibenik: Brojne zvijezde na predstavljanju novog albuma Željka Bebeka i njegovog sina
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/10
13.10.2023.
u 07:00

Pjevačica i članica žirija "Plesa sa zvijezdama" pokazala je na Instagramu kako je promijenila frizuru i dobila je samo komplimente za svoj novo imidž

Pjevačica Franka Batelić odlučila je ove jeseni promijeniti boju kose i prilagoditi je jesenskim tonovima.  - Kad Franiću kažem - želim promjenu! U tonu s jeseni, jedva čekam isprobati naš @its.franklygood Terra Rossa ruž uz ovu boju! Do tada, Honey be you - od kojeg se ne odvajam! - napisala je Franka na Instagramu gdje je sa svojih 178 tisuća pratitelja podijelila fotografiju nove frizure. Promjena je oduševila njezine obožavatelje i dali su joj to do znanja u komentarima. 

- Top! Divna si! Prirodno lijepa, sjaji. Top boja. Wooow! Ljepoto predivna si žena! Obožavanje - napisali su joj obožavatelji na Instagramu ispod fotografije na kojoj je pokazala svoju novu frizuru. Franka pažnju privlači i svojom make up linijom koju je javnosti predstavila u svibnju ove godine kada je i otkrila kako je došla na ideju da osmisli svoju liniju ruževa.

 

 

VEZANI ČLANCI

- Sve je počelo prije tri godine, baš na imanju moje none u Istri, kada smo snimali jednu kampanju. Moj vizažist mi je neprestano popravljao ruž koji mi se stalno skidao. To je bio trenutak kada sam poželjela postojaniji ruž koji ima njegujuće sastojke. I odatle je sve krenulo! Želim ponuditi proizvode koji će biti potpora urođenoj ljepoti svakog pojedinca, jer vjerujem kako je zdrav način života ključ istinske ljepote. I sigurna sam da, prije svega, svi mi na licu prvo vidimo zadovoljstvo, sreću i iskrene emocije. Željela bih da Franky good okupi habulous zajednicu koja će prihvatiti i dijeliti te vrijednosti - rekla nam je Franka tada. 

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kada je imala 16 godina i koliko se od tada promijenila

Šibenik: Brojne zvijezde na predstavljanju novog albuma Željka Bebeka i njegovog sina
1/29

Početak listopada i lijepe dane Franka je iskoristila i za obiteljski odmor sa suprugom Vedranom i djecom te su boravili u Rovinju. 
U nedavnom intervju koji je dala za Gloriju ispričala je kako je sin Viktor povukao njezin karakter i veliki je brbljavac, dok je malena Greta više na supruga Vedrana.  - Naravno da me nekad dovedu do ludila, ali mislim da je to apsolutno normalno. No, naučila sam sama sebe smiriti prije nego što reagiram, jer što burnije reagiram, nastaje veći kaos - rekla je tada pjevačica i članica žirija showa "Ples sa zvijezdama".

VIDEO Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj, a u braku je sa sinom teniske legende

 

Ključne riječi

Komentara 2

DZ
Dzasmin
08:30 13.10.2023.

Da mi je samo uci u glavu tim "pratiteljima"......

Avatar krcedolac
krcedolac
07:13 13.10.2023.

Rubrika," Ostavljeni bez daha"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije