MARKO OSMANOVIĆ

Frontmen domaće rock grupe oženio se na jedinstvenoj lokaciji kraj Sinja

Vjenčanje Marka Osmanovića
Foto: Antea Mrčela
1/54
15.10.2024.
u 18:30

U trenucima dok su se pripremali za vjenčanje Cota G4 je izbacila i novu pjesmu „Stavi se na mjesto“ s filmskim videospotom koji je ponovno radila Nela. Na ovoj radiofoničnoj pjesmi su uz Marka radili i članovi grupe Buđenje, Darko Bakić i Josip Radić.

Nakon pet godina ljubavne veze u proljeće ove godine poznati hrvatski rocker Marko Osmanović, frontmen, gitarist i autor pjesama grupe Cota G4, zaprosio je svoju tadašnju djevojku Nelu Hrgović. Inače, njegova sadašnja supruga stoji iza videospotova i službenih fotografija benda Cota G4 pod pseudonimom Nella Vision, pa se slobodno može reći da su Marko i Nela spojili posao i užitak pronašavši ljubav svojih života.

U trenucima dok su se pripremali za vjenčanje Cota G4 je izbacila i novu pjesmu „Stavi se na mjesto“ s filmskim videospotom koji je ponovno radila Nela. Na ovoj radiofoničnoj pjesmi su uz Marka radili i članovi grupe Buđenje, Darko Bakić i Josip Radić.

U međuvremenu zaljubljeni par Nela i Marko rekao je sudbonosno „DA“ i otplivao u bračne vode. Dogodilo se to u prelijepom sinjskom kraju na jedinstvenoj lokaciji mjesta Gala gdje se nalazi Villa Gala koja svojim ambijentom i pogledom jednostavno oduzima dah. Vjenčanje je proteklo onako kako je i planirano, vrijeme ih je pomazilo bez obzira na početak jeseni, a održano je u najužem krugu članova obitelji i prijatelja.

VEZANI ČLANCI:

Kakvi bi to rockerski svatovi bili bez rock glazbe, a u jednom trenutku bendu se na pozornici pridružio i sam Marko te gost u svatovima, gitarist Dine Jelusića, Ivan Keller. Prvi ples mladenaca nije mogao biti romantičniji, a pjesma koja ih je pratila bila je „Can You Feel the Love Tonight“ Eltona Johna koje se svi sjećamo iz filma „Kralj lavova“.

Nakon avanture u Sinju koju će pamtiti vječno novopečeni par ovih dana uputit će se i na bračno putovanje, a obići će malo toplije krajeve, španjolske gradove Barcelonu, Sevillu, Kordobu i Cádiz.  

VIDEO: Psihomodo pop održao slavljenički koncert! Na pozornicu doletjeli grudnjaci, a publici su pripremili ovo iznenađenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije