VEČERA ZA 5 NA SELU

Gabriel dobio najmanje ocjene ali osvojio gledatelje: 'Najavile su ga kao luzera, a ispao je bolji nego su mislile'

Foto: RTL
1/8
15.12.2022.
u 08:31

- Gabriel je i izjavio da mu je zabava bitnija i to je i postigao.Večera je bila baš onako po domaći, a palenta i meni nekad ispadne gušća i suša, ali zato i paše uz šug. Uostalom žganci su također suši i zato se služe uz mlijeko, jogurt i sve što paše. Dečko se potrudio i uspio nahraniti svoje gošće sudeći po tanjurima koji su bili poprilično prazni. Bravo Gabriel, napisala je gledateljica

U posljednjoj epizodi 'Večere za 5 na selu' domaćin je bio ekonomist Gabriel koji je svoje gošće ugostio u Rovinju, a pripremao im je morske specijalitete. Predjelo je nazvao Rovigno tesoro, glavno jelo Sipa i ekipa, a desert Maškare. Srdele su dobile dobre komentare, u glavnom jelu najviše kritika dobila je palenta, a fritule su stvarno bile šećer na kraju.

Gabriel je za svoju večeru dobio 31 bod i došao na zadnje mjesto. Snježana je dala osmicu za domaćinov trud i pohvalila savor, Lorella je dala sedmicu jer su joj bile bolje prijašnje večere, a Slađana šesticu uz objašnjenje: „Predjelo mi je bilo previše kiselo i ponavlja se od ponedjeljka, glavno jelo mi je bilo neslano, pogotovo palenta, a desert mi je bio odličan.“ Gledatelji su u komentarima pohvalili Gabriela, smatrajući kako je zabavan.

- Gabriel je i izjavio da mu je zabava bitnija i to je i postigao.Večera je bila baš onako po domaći, a palenta i meni nekad ispadne gušća i suša, ali zato i paše uz šug. Uostalom žganci su također suši i zato se služe uz mlijeko, jogurt i sve što paše. Dečko se potrudio i uspio nahraniti svoje gošće sudeći po tanjurima koji su bili poprilično prazni. Bravo Gabriel, napisala je gledateljica. 

- Ma dečko je dobar,gdje piše da moramo bit svi isti,super je sve to, dodala je druga gledateljica. 

- Bilo je odlično iznenađenje. I domaćin je iznenađenje. Gošće su ga najavljivale kao luzera, a on ispao bolje nego što su mislile, još je jedan od komentara.

- Sve u svemu nije on to loše ni napravio kako je zvrkast vidi se da se došao zabaviti a ona mu je mogla dati više od 6 sve je pojela ionako je pobijedila ne mora više kalkulirati, mišljenja je gledateljica emisije. 

VIDEO Mrle nam je otkrio sve o pjesmi s kojom će Let 3 nastupiti na Dori

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:54 15.12.2022.

Najmanje ocjene = najniže ocjene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije