Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 201
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon venecije

Georgina uživala s Ronaldom na večeri, a pratitelji primijetili nešto čudno: 'Što joj je s ustima?'

Foto: Reuters/Pixsell
1/16
03.10.2023.
u 21:45

Po povratku iz Venecije su uživali u romantičnoj večeri za dvoje, a influencerica je fotografije iz izlaska podijelila sa svojim pratiteljima

Georgina Rodriguez (29) jedna je od brojnih slavnih osoba koja je svojim prisustvom uveličala ovogodišnji Filmski festival u Veneciji, a nakon toga vratila se u Saudijsku Arabiju gdje živi s partnerom Christianom Ronaldom (38) koji ondje igra za saudijski klub Al Nassr.

Po povratku su uživali u romantičnoj večeri za dvoje, a influencerica je fotografije iz izlaska podijelila sa svojim pratiteljima. 

- Moja prekrasna ljubav - napisala je uz fotografije s večere, a ispod komentara počele su se nizati i pohvale. 

"Savršen par", "Ronaldo je najzgodniji tip na svijetu", "Savršeni", pisali su brojni, dok su neki primijetili nešto čudno na fotografiji. Naime, pisali su kako Georginine usne izgledaju veće i "napuhnute". "Što joj je s usnama?", upitao se jedan pratitelj.

VEZANI ČLANCI

 

Podsjetimo, zaručnica Cristiana Ronalda na crveni je tepih u Veneciji stigla u dugačkoj crvenoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezin dekolte. Na rukama je imala bijele rukavice, a umjesto štikli nosila je crne lakirane čizme na platformu. 

Na svom Instagramu, na kojem ima više od 50 milijuna ljudi, objavila je nekoliko fotografija iz Venecije, a među njima su i one nastale tijekom putovanja i nakon slijetanja privatnog aviona. - Moja peta godina u Veneciji s ljubavlju u srcu - napisala je Rodriguez uz fotografije na kojima pozira u crnoj kreaciji i popularnom torbom Hermes Birkin čija je cijena oko 200.000 eura.

1/3

Inače, obitelj se preselila u Rijad gdje je Ronaldo potpisao ugovor za saudijski Al Nassr, a za novu momčad trebao bi debitirati 22. siječnja. Mnogi komentari na društvenim mrežama bili su upućeni upravo Georgini nakon preseljena. 

Ovo ljeto počela se prikazivati njezina reklama za parfem Laverne koja je izazvala burne reakcije. Prema standardima u Saudijskoj Arabiji mnogi smatraju kako njezino izdanje na ovom plakatu nije primjereno i strani mediji pišu kako su na društvenim mrežama mnogi tražili d as "ta golotinja ukloni". Njezini brojni obožavatelji ne vide ništa sporno kod ove fotografije i poručuju kako je pristojno odjevena i predivna kao uvijek.

VIDEO Parni valjak s novim pjevačem prvi put nastupa u Zagrebu: 'Uvjeren sam da nas Aki odobrava s neba'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije