Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"UZOR SI MNOGIMA"

Gesta Baby Lasagne sve je oduševila: Ova vijest me totalno rasplakala. Hvala ti što si mi vratio vjeru u ljude

Malmo: Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/13
16.05.2024.
u 13:18

Naš predstavnik na Euroviziji odlučio je donirati novac koji je dobio od Vlade RH za drugo osvojeno mjesto na ovogodišnjoj Euroviziji i otkrio je kome želi dati 50 tisuća eura

Junak našeg doba, ukratko je rečenica kojom je većina javnosti danas okarakterizirala potez Baby Lasagne koji je 50 tisuća eura, koje mu je Vlada dodijelila nakon što je na Euroviziji s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" osvojio drugo mjesto, odlučio donirati onima kojima je taj novac potrebniji. 

"Zahvaljujem hrvatskoj Vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, taj novac ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljan jest što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će taj novac znatno više pomoći", istaknuo je Marko Purišić na Instagram storyju, pa dodao: "Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime te u ime Vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić'. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala." Na društvenim mrežama u komentarima svi su oduševljeni ovim potezom mladog glazbenika i ističu kako bi i naši političari mogli naučiti koju lekciju od Baby Lasagne. 

GALERIJA Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Malmo: Baby Lasagna izveo je 'Rim Tim Tagi Dim' s kojim je postao favorit Eurosonga ove godine
1/113

VEZANI ČLANCI

"Ovo rade samo najveći i uvijek ćeš imati najviše, ne mislim na novac... Ljubav je ono što te stvorilo, zbog čega postojiš i to je uvijek najveći izvor sreće, ti si nam svima održao lekciju i to se ne može platit, hvala na ti na Tebi. Šaljem ti ljubav za sva vremena... Stari, ako te ikad sretnem s guštom ću da se rukujem s tobom. Svaka čast. Mnogi bi se trebali sramiti pred ovim sjajnim mladim čovjekom. Gdje ti je kraj dobro dijete, gdje je kraj tvojoj veličini i dobroti??!! Zaista bi se mnogi trebali posramiti poslije ove tvoje geste, pa i ja sama jer sam odmah prokomentirala članak da ćeš nešto dobit od države", piše u komentarima na Facebooku. 

Mnogi su se zahvalili Marku i pisali kako je postao uzor mnogima, a nisu skrivali i kako ih je ova vijest rasplakala. 

"Hvala ti dragi bože na ovom biću, hvala jer nas on upravo uči kako možeš bit velik' a tako mali i skroman. Hvala ti Markić i nek te dragi bog čuva na svakom tvom koraku!! Svaka čast, Marko. Kad bi barem ovi u Vladi slijedili tvoj primjer, a ne da sebi pune džepove.... Predivan mladi dečko.. Političari i ostali s puno love neka se srame... Ovo dijete je napravilo više za HR nego ijedan od njih. Sve si nas posramio Marko, sve. Ali neka si, treba nam to s vremena na vrijeme da vidimo i da se podsjetimo što je to život i što znači biti čovjek. Hvala ti što postojiš, neizmjerno smo bogati što te imamo. Meow dušo. Ne mogu vjerovati da ovakvih ljudi još ima – kapa do poda. Nakon sveg ovog licemjerja i silnog domoljublja, pojavi se ovakav mladi čovjek. Ova vijest me totalno rasplakala. 
Hvala ti, mladi čovječe. Ovaj čovjek zaslužuje medalju časti, nevjerojatno koliko dobrote i nesebičnosti postoji u srcu čovjeka koji je prije svega pola godine i sam bio u teškoj financijskoj situaciji. Hvala ti što si mi vratio vjeru u ljude, Marko, želim ti sve najbolje u budućnosti. Dragi roditelji, ako ovako odgojimo djecu, doista ćemo postati Švicarska... Svaka ti čast, Marko, neka ovu poruku pročitaju svi političari i nek se ugledaju na tvoje dobro djelo pa nek pomognu onom kome je potrebno da roditelji bolesne djece i djece sa poteškoćama u razvoju ne moraju stalno preko RTL moliti nas za pomoć. Kad i mi imamo male mirovine, ne možemo ni sebi pomoći, a kamo nekom drugom. Marko je svijetlo na kraju našeg tunela, hvala njegovoj majci što ga je rodila. Naravno, i tati što su takvog skromnog i dobrog srca sina odgojili, nadu nam u budućnost djece dali. Zna Marko da u novcima sreća nije, želim da je zdrav i da mu se lice uvijek smije. Da mu svako jutro bez bola osvane... Marko, svima si svojom skromnošću uljepšao dane", samo je dio komentara na vijest kako će Marko donirati novac koji je dobio od Vlade RH.

VIDEO Rim Tim Tagi Dim veselje u Umagu, stigao Baby Lasagna

Komentara 14

Avatar horuk
horuk
14:49 16.05.2024.

Momak se do sada ponaša u svemu pametno, konstruktivno i simpatično. Bravo gosn. Lasange!

DA
darwil
14:40 16.05.2024.

A Giboni dobio od Tomaševića lovu i nikom ništa

Avatar mrIvan
mrIvan
15:23 16.05.2024.

Kapa do poda! Zamisli sada kako će biti sportašima nakon Olimpijade - tko će moći primiti nagradu za eventualne medalje nakon ovakvog poteza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije