Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Beogradu

Gibonni se obratio dečku u publici: 'Slušaj, Nemanja, da ti nešto kažem'

Gibonni
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/20
24.10.2023.
u 14:45

Pjevač se, kako to i obično radi na koncertima, u jednom trenutku spustio među publiku. Dok je pozdravljao obožavatelje, obratio se jednom dečku.

Pjevač Zlatan Stipišić Gibonni (54) u petak i nedjelju pjevao je u beogradskoj Štark areni, a srpski mediji raspisali su se o jednoj njegovoj izjavi na drugom koncertu. Naime, pjevač se, kako to i obično radi na koncertima, u jednom trenutku spustio među publiku. Dok je pozdravljao obožavatelje, obratio se jednom dečku, piše Mondo

- Nemanja, slušaj, da ti nešto kažem. Snimaj srcem i dušom, ne mogu ti pikseli prenijeti ovaj osjećaj - rekao mu je i dobio ovacije.
Prisjetio se i svog prvog nastupa u Beogradu sa samo sedamnaest godina, 1985. godine, te priznao da nije očekivao da će stići ovoliko daleko u karijeri. Gošća na koncertu bila je Konstrakta, koja je s njim otpjevala njegovu autorsku pjesmu 'Zašto praviš slona od mene'.  - Ona je blago, čuvajte je - poručio je publici. Inače, arena je oba dana bila puna, a unutra stanje 18.000 ljudi i s njim je publika pjevala cijelo vrijeme. 

VEZANI ČLANCI

Gibonni je posljednji put u Beogradu nastupio 2016. godine u Sava centru, kada je beogradska publika uživala u tri rasprodana koncerta.

Gibonni je početkom ove godine održao i nekoliko koncerata u Areni Zagreb te tako proslavio 35 godina karijere. Publika je sve pjesme dočekala s jednakim veseljem i svaku su otpjevali zajedno sa splitskim glazbenikom, a u prvim redovima bili su njegovi najvjerniji obožavatelji, među kojima i gospođa s majicom na kojoj je pisalo Gibo u srcu. Na pozornici su mu se pridružili i brojni gosti među kojima i Maja Azucena i Matija Dedić te Husein Hasanefendić Hus i Marijan Brkić Brk iz Parnog Valjka s kojima je Gibonni otpjevao hitove Parnog Valjka "Sve još miriše na nju" i "Lutku za bal".

VIDEO Gile iz Električnog Orgazma: 'Mediji u Srbiji danas su manje neovisni nego u vrijeme Miloševića'

 

Ključne riječi

Komentara 12

PR
prajdali100
15:28 24.10.2023.

Sve ovo s neba gleda Oliver...

Avatar Yu-te-lad
Yu-te-lad
16:52 24.10.2023.

Nije u šoldima sve... ili ipak je? ...Nosi me olujno more, grize me sol I svako svitanje zore nova je bol Gorko je vino zbog tebe Što pijem ga ja... šta ću kad mi se ispraznila kasaaa....

Avatar rubinet
rubinet
19:00 24.10.2023.

I onda su Nemanja i Dotičnik otpjevali najpoznatiju pjesmu "Mi smo prvaci "....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije