Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meri cetinić

Glazbenu divu rijetko vidimo, a sada je nastupila na domoljubnom koncertu u Areni Zagreb

Zagreb: Veliki koncert Laudato TV-a pod nazivom "Domu mom" u Areni
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
14.01.2024.
u 12:54

Pjevačica je svojom pojavom izazvala ovacije publike, a izvela je pjesmu 'Zemlja dide mog' i svojim izgledom iznenadila. Meri se nakon osobne tragedije povukla iz javnosti te je rijetko vidimo.

Glazbena diva Meri Cetinić jedna je od mnogobrojnih izvođača koji su pred 20 tisuća ljudi sinoć nastupili na domoljubnom koncertu 'Domu mom' koji je održan u zagrebačkoj Areni. Pjevačica je svojom pojavom izazvala ovacije publike, a izvela je pjesmu 'Zemlja dide mog' i svojim izgledom iznenadila. Meri se nakon osobne tragedije povukla iz javnosti te je rijetko vidimo.

U svibnju prošle godine preminuo je njezin brat Ante Cetinić, a prije tri godine, nakon teške bolesti, umrla je njezina kći jedinica Ivana u dobi od 44 godine. Pjevačica ju je odgojila kao samohrana majka, a 2014. godine zajedno su izdale album 'Dozvoli mi'. 

13.01.2024., Zagreb - Veliki koncert Laudato TV-a pod nazivom "Domu mom" u Areni Zagreb. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Podsjetimo, Meri se ljetos pojavila na još jednom koncertu te mnoge iznenadila promjenom izgleda

Dodajmo da je koncert 'Domu mom' trajao tri sata, a započeo je stihovima hrvatske himen. Na koncertu je nastupilo čak 25 izvođača među kojima i Mate Bulić, Miroslav Škoro, Tiho Orlić, Zaprešić Boysi, Tomislav Bralić i klapa Intrade te mnogi drugi koji su se odazvali pozivu Laudato TV-a. 

Zagreb: Veliki koncert Laudato TV-a pod nazivom "Domu mom" u Areni
1/123

Pjesmom su obuhvaćeni svi krajevi Hrvatske pa se uglas pjevalo od slavonske ravnice, zagorskih brega, Like, Dalmacije pa sve do Hercegovine. Prije početka svi prisutni ogromnim su aplauzom pozdravili pobjedu hrvatskih rukometaša i vaterpolista.

"Opustite se, uživajte, izujte se, osjećajte se baš kao u svom domu svom. Objedinili smo rock and roll i tradiciju, stare i mlade, Hrvate katolike i Hrvate svekolike. Neću politiku u svoju butigu", kazao je voditelj Marin Periš na početku koncerta. Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup Giorgio Lingua predvodio je molitvu za Domovinu, a ispunjenom arenom orilo se "Oče naš" i "Zdravo Marijo".

VEZANI ČLANCI

VIDEO Domoljubni koncert 'Domu mom' u zagrebačkoj Areni

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar jeremija1
jeremija1
14:33 14.01.2024.

Bitno je da su oni tebe i mene izvijestili o Cici, Mici i Bori Đorđeviću ! Fućkaš ove naše, to nije "prava raja"...

Avatar razbojnik404
razbojnik404
13:30 14.01.2024.

Jučer je bio taj koncert? Nisam jučer u novinama nigdje o tome mogao ništa pročitati.

Avatar Castro
Castro
18:27 14.01.2024.

Veličina ljudska i glazbena. Kapa do poda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije