Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the voice hrvatska

Gledatelje najviše oduševio tim Vanna: 'Večer je bila posebna'

The Voice
Foto: HRT
1/37
14.01.2024.
u 11:47

Dalje su prošli u showu: Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Luka Novokmet, Sandro Bjelanović, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović. Svoj sud o kandidatima imali su i gledatelji koji su svoje dojmove pisali na društvenim mrežama.

"The Voice Hrvatska“ u subotu navečer na Prvom programu HRT-a izravno iz čak dva studija, „Anton Marti“ i „Zvonimir Bajsić“, donio je uzbudljive nastupe uz mnogo želja, emocija i neizvjesnosti za šesnaestero natjecatelja, najboljih prema mišljenju njihovih mentora. U polufinalu koje je na rasporedu iduće subote samo je osam mjesta. U subotu u prvoj „live“ emisiji, Vanna, Gobac, Urban i Dino iz svojeg su tima mogli odabrati jednog natjecatelja, a drugoga su birali TV gledatelji. Dalje su prošli: Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Luka Novokmet, Sandro Bjelanović, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović. Svoj sud o kandidatima imali su i gledatelji koji su svoje dojmove pisali na društvenim mrežama. Najviše rasprave i komentara te emocija izazvali su kandidati iz tima Vanna. Mnoge je svojim nastupom oduševio Martin koji je izveo pjesmu 'Tvoja zemlja' Vice Vukova. „Martin je pomeo sve… Bravo“, „Martin. The Voice Hrvatska“, pisali su. 

Foto: Facebook screenshot

- Kad ti momak od 18 godina natjera suze na oči (i učini toliko ponosnim), a kolegica (medicinska sestra) zabije čavao u pola srca, shvatiš kako je večer bila posebna…. Hvala Martine i Ana – dodala je druga osoba svoj dojam. Neki se nisu složili s kandidatima koji su prošli dalje, pa je došlo i do rasprave.

- Laura je trebala proći dalje – napisala je jedna osoba i potaknula raspravu.

- Pored Martina i Sergeja teško. Makar da publika nije odabrala Martina nego Sergeja Vanna bi sigurno odabrala Lauru. Cura je svakako fenomenalna – odgovorila joj je jedna osoba.

I drugi su pisali svoje dojmove: „Sergej je čudo... Kao da se anđeo sa neba spustio pjevati“, „Martin čudo... Inkarnacija nekih divnih glazbenika“, „Martin definitivno zvijezda večeri... Dino je dobro rekao pjeva kao da brani domovinu“, „Divni svi, ali uistinu prava posebnost je mladi Sergej. Njegova izvedba i boja glasa tjera suze na oči i stvara jezu. Definitivno je The Voice, ma tko pobijedio! Sretno svima“, pisali su.

VEZANI ČLANCI

Što se drugih timova tiče, mnogi su istaknuli i da im je favorit Sandro

- Sada ostaje Sandro moj favorit. Prosto pojede pozornicu, glasom, stasom, izvedbom, komunikacijom s ljudima oko sebe. Sandro, rockerska dušo, pokazi da rock nije mrtav. Dosta onih laganica. Nema ništa žestoko osim tvoje izvedbe. Sandro do pobjede – pisali su. 

- Sandro bez konkurencije – dodali su.

U idućoj emisiji, u svakom će timu ostati samo jedan kandidat koji će ići u finale, a o tome odlučuju gledatelji.

VIDEO Domoljubni koncert u zagrebačkoj Areni

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije