KOMENTARI PLJUŠTE

Gledatelji ne mogu vjerovati! Je li ovo najgore pitanje ikad u 'Milijunašu'?

Glenn Bunn
Foto: Screenshot
1/3
25.08.2021.
u 08:35

Glen Bunn, učitelj iz Newcastlea, odgovarao je na 11. pitanje za 64 tisuće funti, koje je glasilo: "Od 2000. godine do danas Oscara za najbolju glumicu nije dobila žena čije ime počinje s kojim od ovih slova?" Ponuđeni odgovori bili su G, K, M i V.

Natjecatelj koji je nastupio u ovotjednom izdanju britanske verzije  kviza "Tko želi biti milijunaš" imao je jedno od najtežih pitanja ikada, sudeći po brojnim komentarima gledatelja. 

Glen Bunn, učitelj iz Newcastlea, odgovarao je na 11. pitanje za 64 tisuće funti, koje je glasilo: "Od 2000. godine do danas Oscara za najbolju glumicu nije dobila žena čije ime počinje s kojim od ovih slova?" Ponuđeni odgovori bili su G, K, M i V. Glenn je nazvao suprugu, no ni ona nije znala odgovor na ovo pitanje, pa mu je preostalo pogađati. Pogodio je kako se radi o slovu G i krenuo na iduće pitanje. Nakon što je kazao kako će s novcem koji je osvojio odvesti suprugu i djecu na put u Disneyland, imao je više sreće na idućem pitanju jer je bila riječ o njegovoj struci. 

Foto: Screenshot

"Akronim CRISPR odnosi se na tehnologiju koja se koristi u kojoj grani znanstvenog istraživanja?" Budući da ima doktorat iz forenzičkih znanosti, znao je da se radi o genskoj modifikaciji. 

Natjecatelj je odustao na idućem pitanju o Vincentu Van Goghu i otišao kući bogatiji za 125 tisuća funti (oko milijun kuna). 

Odmah nakon emitiranja emisije zaredali su se komentari na društvenim mrežama. Gledatelji nisu mogli vjerovati da je dobio takvo pitanje za 64 tisuće funti. 

"Koje glupo pitanje", "Najgore pitanje koje sam ikad čuo","Ovo nije dobro pitanje", "Ovo je najgore pitanje koje sam čula u televizijskom showu. Tako mi je drago što je uspio odgovoriti", samo su neki od komentara. 

Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Komentara 3

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:31 25.08.2021.

"...nije dobila žena čije ime počinje..." Poštovani novinaru, nije "ime" jer "surname" znači PREZIME. Ajd' učit engleski.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:25 25.08.2021.

Toga ima samo kod nas

AU
austrougarskigeneral
10:19 25.08.2021.

ma ima puno zamki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije