ljubav je na selu

Gledatelji ne štede Tomislava nakon drame s djevojkama na farmi: 'Ima ozbiljnih problema. Ostat će sam na kraju'

Foto: RTL
1/8
27.05.2022.
u 10:11

Gledateljima showa 'Ljubav je na selu' se ova drama posebno svidjela, a o svemu su odlučili pisati u komentarima na društvenim mrežama.

Tomislav je sinoć Antoniju poslao kući sa svoje farme misleći da će se tako riješiti problema, ali u emisiju se nenadano vratila Marina, kojoj je Tomislav, baš kao i Steli, izjavio ljubav. Gledateljima se ova drama posebno svidjela, a o svemu su odlučili pisati u komentarima na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"U j****, ovaj nađe za par sati ljubav svog života", "Tako brzo se nisam ni za zaljubljivala", "Tomo nadmašio si me i sve to u pet dana...pa legendo samo tebe gledam, najjači si...sada živci zbor i završi u svom stilu...divlje i zbunjeno", "Zbog ove brze ljubavi, bez obzira koju odabrao, ostat će sam, da prođe nagradno putovanje i zbogom đaci! Što će koja ženska s njim, koja ima i malo soli u glavi", "Dečko ima ozbiljnijih psihičkih problema...Stelica se došla proslaviti...Ne bih se čudila da na kraju ostane sam", "Mislim da ga se i ogledalo plaši, "Ivo katastrofa.Djeluje mi stalno kao da je pijan. Tomislav nije sav svoj.Damir hm..čudan lik.Jos nisam odgonetnula koju stranu vise voli,ali voli lupkanje po guzi Branko,kao neki robovlasnik.Samo ih tjera raditi.Krunoslav..Mislim da dugo nije vidio žensko golo.Samantha,cak je postala simpatična jer se sprda i važno da je njoj dobro".

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, Marina se vratila na Tomislavovu farmu i razbila cijelu idilu koja se u međuvremenu stvorila između njega i Stele. 

''Je l' me se sjećaš?'', upitala ga je Marina. ''Sjećam se od prvoga puta kada sam te upoznao'', rekao je Tomislav te puno puta ponovio da je šokiran njezinim dolaskom. ''Je l' se sjećaš kad smo se rastajali, rekla sam ti da ću se vratiti i rekao si da ćeš me čekati, jesi me čekao?'', upitala ga je Marina. ''Ja nisam čekao, ja sam već našao ljubav svog života, tako da ja nju ne mogu ostaviti jer mi je ona sve u životu'', rekao je Tomislav, no Marina se nije dala te mu je istresla u lice da je sve to i njoj rekao te da joj je obećao i romantično putovanje.

''Jedino mi nije jasno kako je u tih par dana mogao biti sa Stelom dok sam ja bila s roditeljima doma'', komentirala je Marina te dodala da vidi da nije mogao čekati i da nije trebao obećati nešto takvo. ''Ja ti se izvinjavam zbog toga'', tužno je rekao Tomislav. ''Ja nisam znala da si ti to njoj sve obećao'', ljuta je bila Stela, a rasprava između nje i Marine se nastavila. ''Ja ne znam zašto su se one toliko zapalile za Tomicu, kao da je Brad Pitt!'', smijala se bezbrižno Samanta.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije