SUPERTALENT

Gledatelji oštro o Martininu zlatnom gumbu: 'Ništa posebno, ovo nije talent. Trebalo bi to ograničiti'

Foto: Nova TV
1/20
14.10.2024.
u 08:46

Najstroža članica žirija Martina bila je oduševljena nastupom plesne skupine Step 'N Jazz, no s njezinom potezom ne slažu se brojni gledatelji koji su svoje dojmove iznijeli na društvenim mrežama

Nedjeljom navečer na Novoj TV emitira se nova sezona showa "Supertalent", a sinoć je prikazana treća audicijska emisija u kojoj smo mogli vidjeti različite talente i performanse. Najviše se istaknula plesna skupina Step 'N Jazz iz Dubrovnika koja je osvojila i zlatni gumb. Najstroža članica žirija Martina bila je oduševljena njihovim nastupom, no s njezinom potezom ne slažu se brojni gledatelji koji su svoje dojmove iznijeli na društvenim mrežama. Naime, oni smatraju da je bilo i impresivnijih nastupa. 

"Ovo nije talent nego dobro uvježbana skupina i ovo nije za zlatni gumb", pisali su te dodali: "Ništa posebno... Definitivno je bilo boljih koji su zaslužili zlatni gumb". "Super da, ali talent ne! Zlatni gumb isto ne", dodali su drugi.

Foto: Facebook screenshot

"Ples nije Supertalent i to je to. To je vježba i vježba. Isto kao što su i onda dva dečka iz Francuske izvela u prvoj točki dana. Prije su oni trebali dobiti zlatni gumb po tome. A plesne grupe dođu s 50 ljudi da im je veća šansa za pobjedu. Trebalo bi ograničiti na najviše 10 ljudi", smatraju gledatelji. 

Foto: Facebook screenshot

No, nisu svi samo kritizirali, nego je bilo i onih koji su poduprli Martinin izbor. "Definitivno zasluženo. Bravo", "Predivno. Od svih plesova, step mi je najmanje drag, ali ovo je bila sasvim druga dimenzija. Bravo, zasluženo", pisali su. 

Foto: Facebook screenshot

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, zlatni gumb je pao na samom  kraju jučerašnje epizode. Martinu je najviše oduševila koreografija plesnog studija Step 'n Jazz koja ju je toliko dirnula da se nije mogla suzdržati od stiskanja zlatnog gumba: „Moćno, snažno, sugestivno, prezentno... dlanovi su mi znojni od uzbuđenja i od priče“, komentirala je Martina nakon čega je uslijedio šok za mlade plesače. Zlatni Step 'n Jazz već je jednom uspio doći do polufinala, a ovog je puta dobio direktnu ulaznicu zahvaljujući besprijekorno izvedenoj koreografiji u koju je utkana snažna poruka.

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

1/54

Cilj im je bio kroz ples pokazati koliko nas tehnologija može učiniti odsutnima u vlastitim životima i koliko je oslobađajuće biti prisutan u trenutku. Iako plesači u trenutku Martinine odluke nisu bili u potpunosti prisutni od šoka i uzbuđenja, zlatni gumb savršeno je zapečatio kraj treće audicijske epizode.

VIDEO Psihomodo pop održao slavljenički koncert! Na pozornicu doletjeli grudnjaci, a publici su pripremili ovo iznenađenje

Komentara 2

YE
Yeah
09:53 14.10.2024.

To je reklama tim plesnim grupama, jasno, novac je u pitanju.

LE
Levanto
09:43 14.10.2024.

Iluzorno je očekivati da toliko plesača ima talent. Talent je jedno, a rad i uvježbanost drugo. Samo jedna ili ev. dvi osobe mogu imati talent u jednoj točki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije