predivna osobnost

Glumica (34) preminula je u snu. Shrvani članovi obitelj tvrde: 'Ne znamo zašto se nije probudila'

Foto: Instagram
1/3
11.01.2022.
u 15:21

Prema priopćenju za medije glumičine obitelji, Miranda je umrla u snu.  Članovi njene obitelji potvrdili su kako je glumica imala nekih problema sa srcem, no još uvijek nije potvrđen uzrok smrti.

Glumica Miranda Fryer preminula je u 35. godini. Prema priopćenju za medije glumičine obitelji, Miranda je umrla u snu. 
Članovi njene obitelji potvrdili su kako je glumica imala nekih problema sa srcem, no još uvijek nije potvrđen uzrok smrti. 

- Srodne duše, Miranda i Arthur Pothitis planirali su osnovati obitelj, kada je jedan dan prošli tjedan samo zaspala i nije se probudila. Ne znamo zašto. Imala je nekih problema sa srcem, možda je njena predivna osobnost bila previše za ovaj naš svijet. Mi koji smo je toliko voljeli sjećat ćemo je se i žaliti za njom zauvijek. Predivno dijete, lijepa tinejdžerica, prekrasna iznutra i izvana...žena koja je rado dijelila sreću s drugima. Imala je toliko mnogo prijatelja i toliko je puno još imala za ponuditi ovome svijetu  - stoji u priopćenju koje je podijelila njena obitelj. 

Miranda je umrla u svom domu u Melbourneu u Australiji. 

Najpoznatija je bila kada se kao 18-mjesečna beba pojavila u popularnoj australskoj sapunici 'Neighbours'. U seriji je glumila tri sezone i prvo je dijete koje je dobilo ugovor za rad na seriji. 

Miranda se nakon te uloge povukla iz glume jer je željela postati medicinska sestra. Kako je htjela napredovati u poslu, još uvijek se školovala i za vrijeme pandemije. 

Udala se 2020. godine za Arthura Pothitisa, te su planirali zasnovati obitelj. 

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
15:33 11.01.2022.

Pfizer , moderna ili johnson pitanje je sad!

AA
Aartur
15:36 11.01.2022.

Ne znamo zašto se nije probudila = Znamo, ali ne smijemo o tome javno govoriti

PV
prcko.vitamincic
15:47 11.01.2022.

Čovječe, 2 dana ne može proći da neka poznata mlada osoba ne izgubi život, možete onda misliti koliko umire mladih koji nisu poznati i nitko i ne piše o njima. Ovdje nešto smrdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije