Poklon Eltonu Johnu

Glumica Betty White u 90. godini posvojila krokodila

betty white
Reuters/Pixsell
09.04.2012.
u 21:05

Betty voli životinje i nedavno se priključila programu koji se bori za zaštitu životinja.

Vremešna glumica Betty White nedavno se priključila programu \"The lifeline\" koji se bori za zaštitu životinja. Prošlog tjedna je posvojila krokodila i to u čast svog prijatelja Eltona Johna, poznatog kao velikog zagovornika za zaštitu prava životinja.

- Krokodil ne ide sa mnom doma, ostat će u zoološkom vrtu u Los Angelesu. Posvojila sam ga u Eltonovo ime jer je divno što se zalaže za životinje i što je godinama njihov glasnovornik i to mu je poklon za 65. rođendan - rekla je 90-godišnja glumica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije