Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sara Ramirez

Glumica iz serije "I tek tako..." predala papire za razvod: Nova stranica u njezinu životu

Foto: profimedia
1/4
14.06.2024.
u 22:30

Nebinarna osoba, glumica Sara Ramirez službeno se razvela

Da će i službeno okončati svoj brak Sara Ramirez i Ryan DeBolt bilo je i za očekivati, a u dokumentima za razvod navodno stoji kako ne žive zajedno još od 2018. godine. Nebinarna stand-up komičarka i glumica Sara Ramirez, koja je utjelovila lik Che Diaz u seriji "I tek tako" te Calliope Callie Tores u televizijskoj seriji "Uvod u anatomiju" podnijela je zahtjev za razvod od supruga bankara Ryana DeBolta zbog nepomirljivih razlika. 

U njihovim dokumentima navodi se kako je datum njihova razdvajanja bio još u siječnju 2018., iako su za medije objavili 2021. kako će živjeti odvojeno. U popratnoj objavi o razvodu braka, napisala je: "Ostajemo puni ljubavi i podrške u tome kako odlučujemo graditi naše nove, individualne putove".

Ako se prisjetimo, Sara Ramirez i pet godina mlađi Ryan DeBolt vjenčali su se u New Yorku 2012., godinu dana nakon što su se zaručili u Parizu. Mnogi su pisali kako je njezina odlika da istupi kao nebinarna osoba očito ostavila posljedice na tu vezu.  Podsjetimo, u siječnju je objavljeno kako glumica Sara Ramirez neće dalje igrati seriji "I tek tako...". Naime, Ramirez je javno govorila protiv rata, kao i njezina kolegica te partnerica na ekranu Cynthia Nixon – koja u seriji više od 25 godina utjelovljuje lik Mirande Hobbes.

 

1/7

 

VEZANI ČLANCI:

 

– „Naša industrija je tako dvolična“ – napisala je u objavi na Instagramu pa dodala: „Dok dijele nagrade, glumci i agenti rade crne liste glumaca i radnika koji objavljuju bilo što u znak podrške Palestincima u Gazi kako bi bili sigurni da više neće raditi“, poručila je Ramirez koja se pridružila franšizi „Seks i grad“ kao komičarka Che kad je nastavak lansiran 2021. godine. Ubrzo je postala jedan od najviše kritiziranih likova zato što je nekog tko nije binaran, navode mediji. Unatoč lošim kritikama, njezin lik nastavio se pojavljivati i u drugoj sezoni. 

Tvorac ove, ne tako proslavljene inačice „Seks i grada“ Michael Patrick King potvrdio je još prošle godine da će se serija vratiti i u trećoj sezoni. Prošla je završila tako što Che više nije bila u ljubavnom odnosu s Mirandom, ali je i dalje ostala bliska s njom i Carrie Bradshaw, koju utjelovljuje slavna Sarah Jessica Parker. 

 

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije