bile su u šetnji

Glumica koja je skinula više od 30 kg ne skriva svoju ljubav: Partnerice su se strastveno ljubile u javnosti

Foto: Profimedia
1/14
19.08.2022.
u 12:00

Rebel i Ramona ljubile su se na ulici, držale su se za ruke i hodale su zagrljene. Čini se da nova odabranica glumice podržava svoju partnericu u borbi s kilogramima jer su obje bile odjevene u sportsku odjeću, pa su obožavatelji pretpostavili da je ova šetnja bila u svrhu tjelovježbe.

Glumica Rebel Wilson (42) je na Instagramu početkom srpnja svojih 10.9 milijuna obožavatelja obavijestila o novostima u njezinom ljubavnom životu.Rebel je otkrila da je u vezi sa ženom, te optužila medije da su je natjerali da 'izađe iz ormara'.

Wilson nakon toga nije objavljivala na Instagramu fotografije sa svojom odabranicom, ali sada su u javnost izašle fotografije na kojima se vidi da su zaljubljene.

Foto: Profimedia

Rebel i Ramona ljubile su se na ulici, držale su se za ruke i hodale su zagrljene. Čini se da nova odabranica glumice podržava svoju partnericu u borbi s kilogramima jer su obje bile odjevene u sportsku odjeću, pa su obožavatelji pretpostavili da je ova šetnja bila u svrhu tjelovježbe. 

Inače, Rebel je na Instagramu početkom prošlog mjeseca objavila romantičnu po ruku koju je posvetila svojoj djevojci.   

- Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza - napisala je 42-godišnja glumica uz fotografiju na kojoj je sa svojom djevojkom Ramonom Agrumom. Rebel je tako javnosti i službeno priznala da je lezbijka, a s Ramonom se zadnjih mjeseci zajedno pojavljivala na brojnim događanjima i svi su mislili da su samo prijateljice. Zajedno su prošetala crvenim tepihom u ožujku na partyju Vanity Faira organiziranom nakon dodjele Oscara, a ova objava je oduševila njezine pratitelje i prijatelje koji su zaključili kako nikada nije izgledala sretnije.

Prije Ramone glumica je bila u vezi s Jacobom Buschom i njihova veza počela je neposredno prije pandemije koronavirusa, a zajedno su se u javnosti prvi put pojavili na crvenom tepihu u Monaku, ali ta ljubav nije dugo potrajala. Ranije ove godine nagađalo se da je glumica u vezi s australskim tenisačem Mattom Reidom, ali ta veza nikada nije potvrđena. Rebel je u zadnjih godinu dana napravila veliku transformaciju i izgubila je 35 kilograma zahvaljujući tome što je bila na dijeti kojom je smanjila unos ugljikohidrata a povećala unos proteina te je i marljivo vježbala. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:40 20.08.2022.

Neka, bas ljepo, nasle se u kilazi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije