Prirodno lijepa

Glumica Liv Tyler s ocem dijeli kreme za njegu lica

Liv Tyler (1)
Pixsell
19.04.2012.
u 18:06

Baka ju je naučila da žena uvijek mora biti njegovana i lijepo mirisati. Brineta hidrataciju kože održava sokom od krastavaca

Velike usne koje je naslijedila od oca Stevena Tylera, plave oči i duge noge čine Liv Tyler prirodnom ljepoticom, a uz malu pomoć kozmetike 34-godišnja glumica i model uvijek izgleda besprijekorno. U inertvjuu za časopis Elle Liv je otkrila da ju je baka naučila najvrednijim trikovima ljepote.

– Baka me naučila puno toga o njezi te da žena uvijek mora lijepo mirisati i naći vremena za brigu o sebi, čak i ako njeguje potpuno prirodan izgled – ispričala je Liv. Jedna od lekcija koju je naučila od voljene bake tiče se njege noktiju, a dugonoga brineta godinama se pridržava tog savjeta.

– Dok se kupam, ispod noktiju prođem bijelom olovkom što vrhove ostavlja čistima i blistavima – ističe. Hidrataciju kože održava sokom od krastavaca, a svaki put kada pere kosu, nanese šaku punu regeneratora.

– Moj tata kosu suši s dva fena s glavom prema dolje da dobije volumen, a ja više volim ravnu i glatku frizuru – otkriva glumica koja sa slavnim ocem često dijeli kreme za njegu lica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije